ForumFamilie, venner og kjærester / venneproblemer
 • venneproblemer

  Startet av vetikke.  8 måneder siden

  Hei, og takk for at du klikket deg inn! Jeg håper noen av dere kanskje har noen tips eller meninger å dele.
  Jeg har akkurat startet på ungdomsskolen i 8.klasse. På barneskolen var jeg i en «gjeng» med meg og tre andre jenter. Vi var bestevenner hele barneskolen, men nå har alle de tre søkt seg inn på en privatskole. Alle tre kom inn som betyr at jeg har nå gått en uke uten å ha dem på skolen. Jeg har det veldig bra på skolen og sånn, men jeg savner å ha noen der som jeg vet jeg alltid kan gå til. Det er også en annen fra håndballaget mitt som har startet på den skolen som vil si at de fire har nå blitt gjengen. Jeg føler at hun har på en måte tatt min plass uten at det har vært noe drama osv. Jeg ser dem hele tiden sammen på snap og de spør aldri om jeg vil bli med selvom de vet jeg er bare hjemme.
  Jeg er fortsatt med de innimellom, men det er ikke det samme. Jeg og tre av de spiller på samme lag, og er fortsatt gode venner, men det er ikke det samme.
  Tusen takk hvis du orket å lese hele, jente-13🤍

 • heather 8 måneder siden #1

  Hei!
  det hørtes ikke gøy ut, og jeg har vært i en lignende situasjon før. Jeg tror det er best å prøve å snakke med de som du var i en gjeng med før, kanskje den du føler det er enklest å snakke med og som ville forstått deg best. Da jeg var i din posisjon lagde jeg drama og det var ikke så lurt. Det endte bare opp med at ingen av dem ville henge så mye mer med meg, og jeg endte opp på et dårligere sted enn før. Du kan jo prøve å si noe som: jeg lurte på om vi kunne snakke, jeg har følt meg ganske utenfor siden dere begynte på ny skole og det føles ikke ut som dere har lyst til å henge med meg mer, prøver ikke å starte drama men jeg savner dere og hvordan det var på barneskolen. Eller noe sånt.
  Håper det hjalp!
  hilsen jente 15