ForumFamilie, venner og kjærester / Venna/kj problemer
 • Venna/kj problemer

  Startet av Fuck life  ett år siden

  Jeg liker noen som jeg ikje vet om like meg tilbake men problem mellom meg og hun er at vi er ex eller var i lag i ca 1-3 daga så klarte jeg ikke mere pga mobbing, jeg og hun lå og cudla på en tur og vet ikke om un like meg tilbake, har bare lyst å ende alt her og no! I tilleg til at æ har venna som e jwl frekk og snakke mæ ned hele tiden nesten.

 • This ride is a journey 2 ett år siden #1

  Hvis du liker noen veldig godt og holder på å bli sprø siden du ikke vet om de liker deg, må du bare være ærlig og spørre. De fleste synes det er fint å finne ut at andre liker dem, og kanskje det går veldig bra. Hvis hun derimot ikke liker deg tilbake, slipper du å være paranoid og lure hele tiden.

  Venner som ikke egt er venner suger, og det er typisk i gjenger hvor man kødder så mye at det er vanskelig å faktisk snakke og hvordan man har det og dermed støtte hverandre, har kjent mange sånne. Da må 1 være den første til å ta det opp. Prøv å vær den personen. Hvis de fortsatt bare er jævlige mot deg er de ikke verdt vennskapet, venner finnes kun for at man skal ha det bra sammen.

  Lenge siden du skrev nå, håper noe har løst seg med tiden!!