ForumFamilie, venner og kjærester / Tørr ikke fortelle mamma jeg har kjæreste
 • Tørr ikke fortelle mamma jeg har kjæreste

  Startet av Forelskajente.06  6 måneder siden

  Hei jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg har fått meg en kjæreste og vil fortelle mamma om han. Har hatt Mangen kjærester før uten å fortelle det til mamma, men denne gangen er det virkelig annerledes, jeg er syyykt forelska. Problemet er bare at han bor i stavanger, jeg bor i Bergen. Og mamma støtter ikke langdistanse forhold.. Hun sier det er farlig å snakke med folk du ikke ett vet hvem er (Selvom det ikke er NOE som tyder på at han skal lyve da jeg møtte han helt casually på yubo) Og jeg er jo glad hun beskytter meg og sånt. men itilleg vet jeg at vist jeg sier jeg har fått meg kjæreste, Så blir det alt hele familien og vennene hennes kommer til å snakke om, alle kommer til å spørre osv... men jeg har ekstremt lyst til å reise for å møte han.. og for gjøre det må jeg nesten si det til henne... Siden det er ganske langt må jeg ta fly eller tog, Som koster mye penger jeg evt må få fra henne.. itilleg vil jeg jo være der en stund. Og jeg er ikke typen som stikker av hjemmenifra. Og vil at mamma skal vite at jeg er trygg hele tiden. itilleg har meg og mamma et veldig godt forhold. og har lyst til å snakke med henne om han. men jeg er også redd for at vist jeg sier noe vil hun være med å møte han.. noe jeg VERTFALL ikke vill... de fleste skjønner sikkert hvorfor jeg ikke vil hun skal være med... Jeg har vert sammen med han i nesten 1 måned nå, Og har så lyst til å bare møte han å gi han en klem. Jeg er også 100% sikker på at dette forholdet kommer til å vare en stund ettersom vi har helt lik humor, begge har hatt angst so vi har kommet over nå, begge er veldig høy (Jeg er 186 han er 190) og vi er bare soulmates. Jeg blir så glad var gang jeg bare tenker på han... Alle ideer til hvordan jeg kan si til mamma at jeg har en kjæreste settes stor pris på. burde jeg bare si at jeg ikke vil at hun skal snakke noe mer om det, og at jeg vil møte han alene? eller skal jeg bare la henne bli med og snakke om det til alle?

 • supportjenta1 6 måneder siden #1

  Hei!
  Det er bra du vil møte han! Du kommer til å klare det.
  De rundt deg er jo her for deg, og de vil at du skal ha det bra. Du vet jo at koronaviruset er ute og herjer fortsatt, da må du nok ha en meter avstand og munnbind, hvis du skal møte han. Husk at du må følge smittevernreglene hvis du skal møte denne gutten i koronatida. Det er lov å ha en klemmevenn, det vet jeg, men det er for de som har et nært forhold til hverandre i virkeligheten. Tro meg, jeg har ikke hatt lyst til å skrive dette og gjøre deg skuffa. Det beklager jeg, men det er nok viktig informasjon.
  Nå som det er sagt, så er det veldig viktig at du har noen som er ved siden av deg og støtter deg hvis du skal møte denne gutten. Fordi det er jo skummelt og tenk om denne gutten sier eller gjør noe som du ikke vil.
  Hvis du har noen venninner, kan de bli med deg og støtte deg. Du trenger ikke å ha med moren din, hvis du syns det er kleint.
  Jeg ønsker deg lykke til:)