ForumFamilie, venner og kjærester / Trives ikke med foreldrene
 • Trives ikke med foreldrene

  Startet av Real trash  26 dager siden

  Hei, jeg trives ikke med foreldrene mine. De driver alltid å kjefter på meg og hører aldri på det jeg har å si. Jeg får ikke si noe imot dem for da får jeg bare mer kjeft og noen gang kan de være voldelige. Jeg får kjeft for hver minste ting F.eks. Hvis jeg kommer 5 minutter for sen, eller om jeg glemmer å gjøre noe veldig lite. De driver også og snakker dårlig om meg til vennene deres og andre i familien. De blir også veldig sur på meg hvis jeg sier at jeg vil være noe annet enn det de vil. Jeg føler at de får ut all sinnet sitt på meg fordi jeg er den eneste som ikke sier noe siden jeg blir så redd. Jeg gruer meg alltid til å dra hjem fordi jeg er redd for at de skal gjøre noe mot meg. Det er alltid de som velger hvem jeg skal være venn med og lar meg aldri gå ut med folk. Jeg vil ikke snakke med noen om det fordi jeg er redd for at de forteller det til foreldrene mine siden jeg er veldig sikker på at de kommer til å slå meg og alt. Pappa sa også at jeg aldri kan gjøre det jeg vil så lenge jeg bor med dem i dag. Jeg føler meg veldig ensom og alt når jeg er hjemme og det er bare verre når jeg ikke får lov til å være med folk unntatt når jeg er på skolen.

 • Marlil1 25 dager siden #1

  Eg synstest at dei er utrolig aggressiv og tåler ikkje ein ting hvis dei gjør sånt så bør kanskje (du eller noen andre ta kontak med barnevernet) så kan dei gjør noen endringer på hvordan dei er mot deg. Håper det ordner seg. Klem fra 06 gutt

 • Mimikk38 20 dager siden #2

  Jeg trives ikke med storebror

 • 150806 7 dager siden #3

  Det de holder på med er skadelig for deg. Ikke la de fortsette. Si ifra til noen utenfor familien. Det der er veldig alvorlig. Og er skadelig over tid. Vær så snill gjør noe med det. Du fortjener så mye bedre. Ingenting av dette er din feil. Foreldrene dine er nokk utrolig glad i deg. Men de gjør ikke en så god jobb med å oppdra deg. Det er ikke mine foreldre heller. Du er glad i dem å og de vil alltid være foreldrene dine. De bare gjør noe feil. Og det hår ut over deg. Når du sier ifra blir alt bedre. Og fortsett å si ifra til noen hører og forstår. Ønsker deg lykke til!

 • Qweeen 18 timer siden #4

  Venter på godkjenning