ForumFamilie, venner og kjærester / Trenger solid hjelp til å finne meg selv
  • Trenger solid hjelp til å finne meg selv

    Startet av Unnskyld  4 måneder siden

    Har hatt det utrolig fælt i dag, har brukt mye, og når jeg sier mye så mener jeg mye penger på å få venner tid å ha det gøy, men på min bekostning... Jeg har alltid vært så lenge jeg kan huske og klarer ikke komme meg unna det, uansett hvor mye jeg prøver. I natt har jeg gjort akkuratt det. Jeg har latt andre ha det gøy på min bekostning. Og alt går ut over meg. Tenker nå bare over hvor fælt jeg har det med meg selv, føler at folk tar utnytte av meg rett og slett, men der og da tenker jeg at jeg er en god persom. Skriver dette rett ifra hjertet og har aldri snakket ut om det. For folk kan dette virke ganske teit, men for meg nå så føles det ut som hele meg raser sammen og at jeg ikke klarer å finne meg selv igjen.

    Håper noen andre kjenner igjen denne følelsen, men akkuratt nå føles det ut som at jeg ikke klarer å snakke med noen, så derfor skriver jeg det her i dag..

  • Jente04_ 4 måneder siden #1

    Det du skriver er ikke teit<33 Du er modig som skriver om dette og du er absolutt ikke alene. Tenker at du bør gjøre ting som er både bra og gøy for DEG. Solid hjelp kan du få av psykolog:) Anbefaler å snakke med en trygg voksen å snakke med! Ønsker deg lykke til, aldri gi opp. Hilsen jente 04<33