ForumFamilie, venner og kjærester / Trenger hjelp asap.
 • Trenger hjelp asap.

  Startet av Sosial-angst  5 måneder siden

  Ok så jeg skal prøve å forklare dette så godt jeg kan. Jeg startet på ny skole nå etter sommeren og har begynt å snakket med en gutt i samme klasse som meg, vi har hengt litt å ja, men nå har jeg mistet alle følelsene for han, jeg føler ingenting lenger, hele trinnet vet at vi er en greie og familien min. Men jeg liker ikke han og han liker meg. Jeg liker nå en annen i klassen (jeg vet jeg høres ut som en drittsekk) iværtfall han jeg liker nå er venn med han som jeg har snakket med. Jeg jeg vet ikke om jeg skal si til han jeg snakker med at jeg har mistet følelser, men det blir uansett feil å gå etter vennen hans? Og han tror jo at jeg er en greie med vennen hans så jeg kan liksom ikke begynne å snakke med han før jeg ikke har noe med han andre å gjøre. Men jeg klarer ikke slitte å tenke på han nye duden liksom. Hva skal jeg gjøre

 • kjærlighet 5 måneder siden #1

  Jeg har ingen erfaring med dette siden jeg bare er 15 selv, men jeg ville nok synes det er lurest å si ifra om hvordan du føler ovenfor gutten som liker deg. Han føler seg nok såret om du sier dette, men jeg hadde mye heller ville fått vite det i stedet for å ha likt noen som ikke liker meg tilbake i en lang periode:)

 • This ride is a journey 2 5 måneder siden #2

  Ærlighet varer lengst:) Fortell den første gutten hvordan du føler det, sannheten er vond, men du har ikke gjort noe galt, ingen kan styre sin egen forelskelse... Du kan velge selv om du vil fortelle ham om de nye følelsene for vennen hans, men hvis du vil gå etter han nye med en gang, bør du nok fortelle det, for han vil skjønne det uansett, antar jeg da.