ForumFamilie, venner og kjærester / Trøbbel med pappa
 • Trøbbel med pappa

  Startet av Arsenalrykkerned!  12 dager siden

  Hei jeg er gutt på 14.
  beklager at dette sikkert er verdensrekord i rotete innlegg.
  Jeg har en litt vanskelig relasjon med pappa. Han slår meg og søstera mi hele tida. Det skjer flere ganger daglig liksom.
  Jeg gjør alt jeg kan for å gjøre han glad, men alt ender i fiasko.F.eks lagde jeg middag slik at den er klar til hann kom hjem fra jobb. Da tenkTe jeg at han skulle bli glad, men neida han ble forbanna fordi jeg hadde lagd kylling når han hadde planlagt kjøttboller noe som jeg ikke visste om en gang. Så jeg lurer vel bare på hva jeg bør gjøre med dette. Tusen takk for at du gadd å lese alt dette!

 • Heialle 9 dager siden #1

  Det pappaen din gjør er ikke greit! Ingen fortjener å bli slått! På (nesten) alle skoler er det minst en helsepersonell som er der for å hjelpe elevene på skolen. De vil gjerne hjelpe deg også. Det er veldig fint å snakke med folk når ting er vanskelig. Du kan snakke med en god venn, en trygg voksen eller helsepersonell på skolen din. Husk:Det er aldri din feil.

 • Arsenalrykkerned! 7 dager siden #2

  Takk for svar. Skal prøve å få snakket med noen. Er litt redd for hva pappa kommer til å gjøre når han får vite om det da.