ForumFamilie, venner og kjærester / Trøbbel med pappa
 • Trøbbel med pappa

  Startet av Arsenalrykkerned!  ett år siden

  Hei jeg er gutt på 14.
  beklager at dette sikkert er verdensrekord i rotete innlegg.
  Jeg har en litt vanskelig relasjon med pappa. Han slår meg og søstera mi hele tida. Det skjer flere ganger daglig liksom.
  Jeg gjør alt jeg kan for å gjøre han glad, men alt ender i fiasko.F.eks lagde jeg middag slik at den er klar til hann kom hjem fra jobb. Da tenkTe jeg at han skulle bli glad, men neida han ble forbanna fordi jeg hadde lagd kylling når han hadde planlagt kjøttboller noe som jeg ikke visste om en gang. Så jeg lurer vel bare på hva jeg bør gjøre med dette. Tusen takk for at du gadd å lese alt dette!

 • Heialle ett år siden #1

  Det pappaen din gjør er ikke greit! Ingen fortjener å bli slått! På (nesten) alle skoler er det minst en helsepersonell som er der for å hjelpe elevene på skolen. De vil gjerne hjelpe deg også. Det er veldig fint å snakke med folk når ting er vanskelig. Du kan snakke med en god venn, en trygg voksen eller helsepersonell på skolen din. Husk:Det er aldri din feil.

 • Arsenalrykkerned! ett år siden #2

  Takk for svar. Skal prøve å få snakket med noen. Er litt redd for hva pappa kommer til å gjøre når han får vite om det da.

 • anonym233 ett år siden #3

  hei. Faren min er rusavhengig. han slår og bruker vold mot meg og lillebroren min. Har gjør det mest mot meg, fordi jeg er eldst. Jeg prøver og si ifra til han at det ikke er greit! Jeg føler meg så skyldig. Greit han slår meg, men BROREN min det er over grensa han er 7 år for faen. Jeg tror jeg skal si ifra til mamma at vi ikke kan dra dit. Men er redd for hva som skjer
  Hjelp.