• Toxic

    Startet av TheWeirdo  7 måneder siden

    Jeg har en venn jeg prøver å få ut av livet mitt men vet ikke helt hva jeg burde gjøre... skulle trengt noen gode råd nå. Jeg treffer på mye stress på skolen og jeg har vært deprimert en god stund i fjor og det begynner å komme tilbake. jeg møtte denne jenta på et online spill og har vært bestevenner i to år. Vi har hatt flere krangler og det er alltid hun som starter dem. Jeg føler at hun ikke kan se ting fra mitt perspektiv. hun er to år eldre enn meg og tror at hun har det mye mer stressende i hverdagen hennes. For å være ærlig så er hun skikkelig toxic og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg har allerede blokkert henne på både snapchat og instagram, men følelsen at hun fortsatt er en del av livet mitt gjør meg bare enda mer stresset. har noen råd eller tips?

  • raringet 7 måneder siden #1

    Hvis du føler det sånn må du snakke med henne om det! Jeg vet at det kan være vannskelig, jeg har en bestevenn som føler (ca) det samme. Du må følge det du tror er riktig! Jeg heier på deg!

  • TheWeirdo 7 måneder siden #2

    Tusen takk for støtten det betyr veldig mye for meg. Denne personen jeg snakker om er ikke veldig forståelsesfull.. Jeg tror at hvis jeg snakker om det så kommer jeg til å gjøre det verre.