ForumFamilie, venner og kjærester / Tanta er ei heks
 • Tanta er ei heks

  Startet av IceOgVolt  ett år siden

  No i jula har vi hadt besøk av tanta og dei 2 yngre søskenbarna mine. Hun minste er 3 og blir 4 om noken dager, han elste er 12. Eg bruker og passe på hun på 4 heiletida og har han på 12 med ut og på kjøyretur med vennane mine. Eg sto og lagde frokost på kjøkenet ein morgen og tanta satt og perla med ho på 4. tanta klagde på at ho måtte lage all maten selv om ho berre hadde lagd middag 2 dager, eg hadde lagd middag 2dager, sønnen honna på 12 hadde lagd 1 dag og resten av dagane hadde besta lagd middag. Tanta nekta besta, besten eller meg og passe på 4åringen sånn at tanta kunne slappe av og gjere d ho ville og satt og snakka ironi til 4åringen. Besta kom inn på kjøkkenet og eg sa til ho at eg vart stressa av at det var så masse skriking, kjæfting og styr. Så bynte tanta og kjæfte på meg og skreik på meg at eg ikkje kunne sei sånt foran 4åringen og 12åringen. Sjølv om 12åringen synger på sjeiken høgt på familiemiddager, skriker jævla kuk suger til alle og lærer 4åringen og vise finger osv. Men han får lov til og sei ka han vil men eg som ikkje engang er ungen honna får ikkje snakke om følelser.

 • Jente16. ett år siden #1

  Huff dette høres ikke lett ut, kan du ikke snakke med tanta de om hva som plager deg? Kanskje dere kan snakke sammen og finne noen løsninger sammen sånn at dere kan få det fint.
  Du må også få lov til å snakke om dine følelser, du er et menneske du og med følelser så du burde si ifra om hva som ikke er greit.
  Er det vanskelig å snakke med Tante/ familiemedlem så syns jeg du bør snakke med helsesykepleier på skolen eller ta kontakt med mental helse 116123- tast 1 for hjelpetelefon ellers så kan du ringe kirkens sos 22 40 00 40 anonymt og fine folk å prate med, men ikke alltid man får god kjemi med alle på telefonen så vær forberedt vis du skulle bli skuffa over samtalen.