ForumFamilie, venner og kjærester / Tankene ødelegger alt!
 • Tankene ødelegger alt!

  Startet av Snuppen  8 måneder siden

  Hva skal jeg gjøre? Jeg har aldri hatt en ordentlig kjæreste, aldri kysset en gutt. Jeg føler meg ensom, og behovet for en kjæreste, men jeg føler at jeg ikker er bra nok. At ingen vil ha meg, at jeg ikke er fin nok. At jeg rett ig slett er stygg...

 • anonymhjelp 8 måneder siden #1

  hei. ikke stress, bare vent, du kommer til å få kysset og du kommer til å få deg kjæreste. for av alle guttete her i verden er det 100% sikkert at du finner en som du kan elske og som elsker deg tilbake. du er bra nok, du er faktisk mer enn bra nok. du må bare være tålmodig så skjer det før du vet.

 • Usikker... 8 måneder siden #2

  Det går helt bra. Jeg er snart 15 og aldri hatt et ordentlig forhold. Jeg har heller aldri kyssa noen. du finner sikkert den rette.

 • Big Brother 8 måneder siden #3

  Jeg har heller aldri hatt en kjæreste, eller kysset noen, og jeg er 18. (Jeg er høyst sannsynlig homofil eller bifil, da, men who cares?)
  Det viktigste her er at du ikke trenger å stresse. Det finnes maange mennesker der ute, og jeg tenker at det handler mye om å være tålmodig og ikke haste med å få seg en kjæreste. Det er bedre å finne en person du liker skikkelig godt, enn å bare ta den første og beste. Det er ikke noe stress. Jeg er sikker på at du er både bra nok, fin nok og pen nok. Personligheten er det viktigste.
  ...Og husk at: ja, det er kanskje kult å ha hatt mange kjærester når man er ung, men når man blir eldre kan det bli upopulært blant mange å ha hatt mange andre kjærester før. Så når du finner en du virkelig liker, kan det kanskje vært lurt å ikke bli oppfattet som en som ikke tar forhold seriøst, og bare skifter partner hele tiden. Senere i livet er det mange som ønsker seg stabile forhold.