ForumFamilie, venner og kjærester / Syns av og til synd på meg sjølv
 • Syns av og til synd på meg sjølv

  Startet av egerstygg  9 måneder siden

  Eg vet ikkje koss eg ska begynna. Det blir litt langt men eg ska prøve å forkorte det mest mulig. Men helt sio eg var liten så hadde eg sett pappa full sånn tuusen gongar. Han ødela ting av og til. Det var ofte dårlig stemning i huset heilt sia eg var liten. Og no er eg 14 år. Eg er halvt thai og halvt norsk. Og eg flyttet her for nesten 4 år sio. Første året eg kom var eg veeldig masse åleine og følte meg ensom og utestengt på skulen pga at eg ikkje kunne norsk osv. Det var masse ensomhet. Seinare fekk eg litt venner. Og då flytta vi hus, for pappa hadde kjøpt et nytt et.Og mamma er jo fra Thailand og pappa er bortreist ca. annankvar 6 veker. Så når pappa er vekke blir eg slått av mamma og litt mobbing. Ho sa at eg var feitt, irriterande, disgusting osv. Og pappa var av og til full, men ikkje ofte. Og eg mista sjølvtilliten min pga mobbingen fra mamma. Eg har også blitt mobba på nett. Eg hadde selvskadet meg osv. Da skjedde masse i mellomtiden men eg berre skippe til i fjor november. Barnevernet har fått "bekymringsmelding" fra kontaktlæraren min. For ho hadde en mistanke at eg hadde blitt slått av mamma. Og ja eg snakkte med barnevernet og blablabla. Og eg måtte bu hos besto en stund og mamma blei kjempesur. Og då pappa kom heim igjen blei han veldig full fordi han var så lei seg og visste ikkje at eg blei slått. Og blablabla. Eg ska berre skippe til i begynnelsen av året. Pappa var ofte full ja. Da e faktisk veldig skummelt når han e d. Eg måtte bu hos besto ganske ofte. En dag måtte eg snakke med politiet om saken til mamma. Eg trodde alt om ho skulle vere ferdig og me levde lykkelig liksom men så måtte eg og lillesøsteren min bu en annan sted uten kontakt med mamma i 1 månad. Eg berre skippe til no, for eg hadde allerede skrevet veldig mye. Eg hadde ikkje gjort veldig masse skulearbeid. Og rektor besøkte meg. Då var pappa veldig full. Rektor ville snakke med pappa, men han nekte. To dagar seinare kom barnevernet og sa at alle uten om pappa måtte bu en annen sted. Og jaja det var d. Eg røyker. Og har drukket av og til, men ikkje ofte. Eg hadde selvskada meg maaange gongar men no prøver eg å slutte. Heldigvis så sluttet mamma å slå etter at barneverne kom, men pappa er fortsatt ofte full. Han blir så "violent" når han er full. Og eg blir redd hver gang. Og det er sikkert derfor eg også er veldig violent, hah. Plus at eg har veldig ofte selvmordstanker:(( Eg vet at nåken ikkje kommer til å svare men jaja, lol.

 • Selv123 6 måneder siden #1

  Jeg synes det er bra at du spurte oss her (de som svarer da) men det er ikke så lett og svare her heller men skal prøve!

  Hei dette var kjempe trist og høre😭. Det er bra at barnevernet er blandet inn, da får du hjelp av de! 💫 det er ikke bra at faren din drikker seg full ofte! Det er ikke bra at moren din slår deg! Og det er ikke bra noe av dette her! Det er ikke din feil! Vær så snill og slutte og skade deg selv, det kommer ikke til og bli noen bedre da!! Vær så snill og ta kontak med en fu stoler på! Det er kjempe trist st du blir mobbet og ertet! Spesielt av din egene mor! En forelder skal egt støtte barna, hjelpe de, ha det morsomt! Ikke og sitte og drikke seg full vær dag!
  Har du prøvd og ringe Hjelpetelefonen?

  Hjelpetelefonen er Mental Helses gratis døgnåpne telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Du kan være anonym og vi har taushetsplikt.
  116 123

  De kan hjelpe deg! Med mye og de forstår deg mere en det du Tror!
  Jeg skjønner at du blir redd når faren din drikker!

  Du kom med denne setningen « Eg røyker. Og har drukket av og til, men ikkje ofte. Eg hadde selvskada meg maaange gongar men no prøver eg å slutte. » Ok, no vet jeg ikke om hvor gammel duver da men, røyking dreper lungene og kroppen din!du får vanskeligheter ved og puste og kan få mange ulike sykdommer! Det er ikke så veldig farlig og drikke v og til! Men husk st det påvirker hjernen din! 😭 snakk med noen om de ranerne du har😭💕 vær så snill! Du får hjelp og de VIL hjelpende sp godt de kan! Dette hadde vært litt enklere hvis jeg hadde får vit kor gammel du er! (For forklaringen sin del).

  Du kan skrive denne situasjonen til https://www.ung.no/ de kan hjelpe deg😭💫

  Unnskyld for veldig dårlig svar men prøver! Håper du har det Og kommer til og få det bedre❤️ Heier på deg!