ForumFamilie, venner og kjærester / sammen med exen
  • sammen med exen

    Startet av font vella  4 måneder siden

    For ca 4 måneder ble det slutt med meg og exen, vært litt fram og tilbake etter det. Først kunne han tenke seg å bli smmen igjen, men da var jeg usikker. Etter det har jeg pørvd å bli sammen igjen, og for noen dager siden sa han at han ville prøve, at jeg var på prøveperiode, og vi hadde sex. Vi chatter men han er annerledes, og han har hengt mye med guttene etter vi slo opp. Han har begynt å røyke både vanlig og hasj, og jeg er usikker på han, vil ikke at han skal drive med dop heller. Han sier han har forandra seg, men det har jo bare gått 4 måneder, hvor mye annerledes kan ahn egentlgi være? Jeg er kjempe forvirra og litt skuffa, fordi han sier han har føelsler for meg men virker ikke så veldig keen. vet han hadde det tøft etter bruddet, så kan hende han er redd for å bli såra igjen, tar i mot råd og tips, skal jeg snakke med han eller la være? Siden jeg er på prøveperiode.

  • poesisjela 4 måneder siden #1

    SNAKK MED HAN<3 assa guurl, jeg skjønner at du er forvirra og ting blir jo ikke så mye bedre av at han gir litt uklare tegn innimellom . om du føler deg litt usikker i forholdet er det veldig viktig at du ikke går med de tankene og bekymringene alene. og synes du det er vanskelig å ta den praten med han først, anbefaler jeg å ta den med mammaen din for eksempel eller noen andre voksne du stoler på. råd råd råd er det som lønner seg for deg nå!!
    DU virker som en herlig kjæreste, du bryr deg virkelig og det må du fortsette med! og husk å snakk med han face to face og ikke over nettet, for da er det åpenbart mye lettere å skjule hva en faktisk føler!</3