ForumFamilie, venner og kjærester / SÅ foreldre ha sex!
 • SÅ foreldre ha sex!

  Startet av Den Flygene Potet  ett år siden

  OK, som jeg skrev så SÅ jeg at foreldrene mine hadde sex.... Eller det var det jeg antok for det kunne ikke være noe annent! Faren min sover alltid med bokser og moren min med truse og t-shorte. Men nå hadde ingen av dem på seg noe som helt med klær! Ikke en gang en sokk! Men jeg hørte ikke at de hadde sex så jeg stakk hodet ut døra, men smart ut av rommet fort som svint. (OK, mange tipper sikkert at de bare sov nakne, men pappa lå oppå mamma og holdt rundt henne, og mamma holdt rundt han, også gjorde han sex bevegelser nedentil), og da gikk jeg litt for høylytt til kjøkkenet FOOOOORT og begynte og lage brødskive. Da ropte jeg- hvor mye er klokka mamma?? For at de skulle vite at jeg var nede (rommet mitt er i andre etasje) og så hørte jeg at mamma sa til pappa- nå kan du gå over til din plass (dere hvet, de sover på hver sin side av senga) +tror mamma (siden hodet hennes var vendt mot meg når de hadde sex) at hu så meg😱😨
  Det tok EVIGHETER før mamma kom ut og ENDA lengere før pappa kom ut av rommet. Mamma gikk på badet når henne kom ut av rommet og pappa gikk ut av rommet når mamma var ferdig på badet (i 2. Etasje) og var nede. Da spørte pappa- hvor var du?/hva gjorde du? Og henne bare- jeg tissa.
  Hvet ikke hva jeg skal gjøre! +de pusta litt tyngre en vanlig under sexen
  + jeg skal IKKE snakke med dem om dette! Kan hende at jeg snakker med den ene BFF'en min. Men dette er SÅ flaut! De hadde ikke engang sex for og få meg!!!

 • Sasoa001 ett år siden #1

  HERREGUD!! STAKKARS DEG, JEG MERKER JEG NESTEN BLIR LITT FLAU. Livet mitt hadde nok blitt ødelagt for resten av livet hvis jeg hadde oppdaget foreldrene mine i senga. Men du er heldigvis ikke den eneste. Jeg har en venninne, som akkurat har opplevd det samme! Haha, det sikkert skikkelig flaut og grusomt.
  -jente 16

 • Noen.. ett år siden #2

  Hvordan kan de ikke ha sex for å få deg?

 • Den Flygene Potet ett år siden #3

  Til Noen.. De tok egg fra mamma og sæd fra pappa, blanda det og stappa det tilbake i mamma (kort forklart)

 • EnAnonymJente ett år siden #4

  Stakkars deg! Jeg tror jeg muligens har hørt ste moren min og faren min... Det er synsikt ekkelt!😰 Før var jeg redd for å ikke få sovne fort nok😰 Håper du har det bra da.❤
  Hilsen EnAnonymJente (11år)

 • NavymidKNIGHT 3 måneder siden #5

  Istad så ropte mammaen min på stefaren min, vi hadde til og med BESØK!!! og de gikk på badet så merket jeg at de var der lenge. Så tror jeg at de hørte meg komme til dem nede (i kjelleren hvor jeg har senga mi og bad nummer 2. Så smalt de døra hardt igjen og jeg gikk sakte i trappa og gikl til døra og hørte klaske lyder. Jeg så i nøkkelhullet og så stefaren min holde morra mi på skuldrene mens henne bøyde seg i vasken, det var det eneste jeg så. Så stoppet de og jeg løp til lillesøstera mi sitt rom vedsiden av mitt fordi det var nærmest og så hlrte jeg mye pesing og tungt pusting og kyssing etter at de gikk som tyder på at de hadde sex. Jeg er helt ødelagt nå, jeg vet det er bla bla at de er glad i hverandre, men der tar du feil! De er egentlig ikke sammen lenger heller! Han kommer bare på grunn av halvsøstera mi. Dette er jævlig ekkelt og mamma er i skikkelig god humør nå. Hele livet mitt er ødelagt!

 • ylviza 26 dager siden #6

  det må ha vært helt forferdelig