ForumFamilie, venner og kjærester / Populæritet?
 • Populæritet?

  Startet av Girls13  4 måneder siden

  Hei! Jeg og 2 andre venner har laget wn liste over hvordan vi skal bli kul og populær på ungdomskolen og noen av punktene er fks å kle seg fint, få kjæreste, henge med andre kule, smile 24/7, spre rykter om andre, og liksom bar henge med gutter og jeg lurer på om det er greit å spre rykter, noe som jeg på en måte vet det ikke er og klespress og alt sånt fordi nå er jeg ikke populær og har selv følt på hvordan det er med klespress og rykter og sånt. Jeg vil bli populær, men jeg er ikke helt sikker på om dette er den rette måten å gjøre det på og om jeg skalstufjellet fra til vennen min. Jeg vet det ikke er riktig, men jeg vil på en måte gjøre det... Værsåsnill hjelp meg! Hilsen Jente 13år.

 • Noen.. 4 måneder siden #1

  Hei du.
  Jeg synes du egentlig ikke bør gjøre det, men det hjelper ikke, så la meg omformulere. Gjør det du synes er rett. Men rykter kan du droppe. Du blir bare oppfatta som slem da. Klespress, bare du ikke henger noen ut eller sier at de som ikke har f.eks. Adidas er mindre verd. Selv om du ikke er superpopulær på skolen, så betyr det ikke at du er dum. Som, siden du ikke har en olabukse fra levis, så feila du på tentamen. Det er ikke sånn! Du er bra som du er, det er alle.
  -mvh. J12 (er foresten kløna i min klasse)

 • Revolusjon 4 måneder siden #2

  Først og fremst; det er ALDRI ok å spre rykter. Det som gjør deg mest populær er å være deg selv, bli litt mer ekstovert - vis hvor bra du er! heiaa<3

 • Erigil12 3 måneder siden #3

  halla ,la oss sjempe imot dise moberne å hole os sterke