• Pappa

  Startet av kikiki  5 måneder siden

  Pappa=p mamma=m farmor og farfar=f&f
  Jeg har hjemlenhsel når jeg er hos f&f. De bor langt vekke. Når jeg er der savner jeg m. M og p er skilt. De skilte seg for 4-5 måneder siden. Jeg og søstrene mine (snart 18 og 16) bor en uke hos p og en uke hos m.

  Grunnen til at jeg får hjemlengsel er at m er tolmodig, kul, snill og morsom. Hun har alltid støttet meg og er en av de jeg står nærmest. Hun har ikke forandret seg i det hele tatt. P derimot har forandret seg mye siden vi flyttet ut. Han klager ofte på meg og søstrene mine om at vi gjør for lite husarbeid, er på mye på telefonen, at vi spiser mye usunt og at vi kan trene oftere, både
  styrke og turer. Jeg og begge søstrene mine går på håndball 3 og 2 ganger i uken, jeg trener mer enn dem og vi spiller kamp nesten hver uke. P er nesten alltid i dårlig humør siden han er så trøtt, men han står opp 05:25 og legger seg 00:00 ca.

  Han er ikke den jeg husker han var. Det føles ut som om jeg bor i et nytt hus med en fremmed. Noen ganger visst pappa klager skikkelig eller gjentar noe han har sagt før blir jeg ofte lei meg og vil direkte til m. Han er faren min og jeg er forsatt glad i han. Jeg føler meg ikke helt trygg lenger så ofte som jeg var. Og vil være hos mamma oftere eller hele tiden, men jeg tørr ikke si det til p. Jeg er redd for at han blir sint og lei seg. Hva skal jeg gjøre?

 • Livet_er_noe_dritt 5 måneder siden #1

  Hei,kikiki

  Jeg vet hvordan du har det. Jeg hadde samme problemet for 1 år siden.
  Det jeg gjorde og som funket kjempe fint, var å si i fra til barnevernet. Det høres kanskje ikke så lurt ut, men det funket for meg kan ikke love at det funker for deg, men det er vertfall en start. Det du kan gjøre er å ringe til 116 111, eller du kan søke på barnevernet på Internett og gå inn på en av nettsidene. Der kan du få hjelp.
  Ingen bør føle det sånn. Håper dette hjelper.
  Lykke til

 • kikiki 5 måneder siden #2

  Jeg vil ikke si i fra til barnevernet. Absolutt ikke, men tusen takk

 • lunalovegood 5 måneder siden #3

  :( høres ikke kult ut. jeg skjønner at det med barnevernet høres litt skummelt ut, men jeg har også vært i kontakt med dem, og det var bare kjempefint! grunnen var at vi hadde litt familieproblemer, og at mamma og pappa skulle skilles. men alt gikk greit. vi bare pratet med barnevernet, og alle fikk sagt det de mente, og nå har vi det ganske så fint alle sammen.