• pappa

  Startet av norhag3  10 måneder siden

  pappa driver med narkotika og jeg kjenner han ikke. hva kan jeg gjøre?? jeg vurderer og skrive brev til ham... noen som har forslag! plizzzz svar meg

 • vil være anonym 10 måneder siden #1

  Hei, nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men jeg ville tatt kontakt med han. Jeg har et godt forhold til faren min, og kunne ikke tenkt meg uten far. Kanskje DU kan hjelpe han å slutte med narkotika. Når han ser deg, hvor stor du har blitt og han har ikke vært der i din oppvekst, vil han ha noe å tenke på.

 • norhag3 10 måneder siden #2

  han har drevet med det hele livet mitt. jeg er tolv og vi flytta når jeg var 3 år. jeg har ikke sett han så ofte

 • Anonym56 10 måneder siden #3

  Hei!
  Jeg har selv vokst opp med en far som er avhengig av rus :( så jeg vet hvordan det er. Jeg flyttet fra han når jeg var 3 år gammel selv, og hadde nesten ikke kontakt med han. Helt til jeg ble 6 år, da mistet vi alt kontakt, og slik var det de neste 7 årene.
  Vi fikk nylig kontakt med ham igjen, og selv om han fortsatt er avhengig føltes det godt å snakke med han. Så jeg tenker at det er tøft at du vil ha kontakt med faren din! Noe som kanskje hjelper er hvis du har en annen voksen du stoler på som kan hjelpe og støtte deg gjennom det. Vet ikke hvor mye dette hjelp men håper alt bra videre og lykke til!

  Hilsen J14