ForumFamilie, venner og kjærester / Nettkjæreste
 • Nettkjæreste

  Startet av zæ0011  11 måneder siden

  Jeg er 14 år og jeg er en jente og jeg hadde en nettkjæreste for 3 dager siden, men han slo opp med meg så jeg fant meg en ny nettkjæreste på snap i går og han er ca.25 år . Han vil videochatte med meg på Skype og han vil at jeg skal kle av meg når jeg skal snakke med han og han vil at jeg skal fingre når jeg videochatter med han. Jeg har gjort dette før med noen andre gutter og menn, men jeg har alltid angret etter jeg har gjort det. Burde jeg videochatte med han eller ikke? Burde jeg være sammen med han eller ikke? Han vil komme hjem til meg for å pule med meg, men hvis det skjer så er jeg veldig redd for at jeg skal bli gravid. Han bor 3 timer med fly fra der jeg bor.

 • Hahha jeg trenger hjelp😓 11 måneder siden #1

  nei, ikke gjør det!!! hva søren han er 25 og du er 14 du kan ikke en gang ha sex. men du kommer nok ikke til å høre på meg, be noen kjøpe kondom eller be han ta meg


 • Hahha jeg trenger hjelp😓 11 måneder siden #2

  seg*

 • zæ0011 11 måneder siden #3

  Jeg har videochattet med min nye nettkjæreste og jeg fikk se han og jeg synes han er kjempe søt. Han er faktisk mye mer snillere enn det jeg trodde. Han hører på meg når jeg har det vanskelig og han trøster meg hvis jeg er lei meg. Jeg angrer ikke etter jeg videochattet med han. Det er første gang jeg har klart å prate med en fremmed på nett uten at jeg stopper opp og ikke prater. Jeg har aldri elsket noen så mye på 6 år. Jeg er bare så glad at jeg gråter av glede.

 • Vv06vV 6 måneder siden #4

  Jeg skjønner at du liker denne mannen veldig godt, men det er faktisk ulovlig. En på 25 år, har ikke lov til å være sammen, eller gjøre andre slike ting med mindreårige. Jeg syns du skal kontakte politiet, og si ifra til foreldrene dine. De kommer til å forstå.