ForumFamilie, venner og kjærester / Mora mi kjæfter sykt my på
 • Mora mi kjæfter sykt my på

  Startet av Roger Roger!  ett år siden

  Uansett hva jeg gjør så kjefter hun på meg. Hvorfor! Er det normalt??

 • ylviza 2 måneder siden #1

  nei og ja men prat med henne om følelsene dine

 • Faens hesteoppkast 2 måneder siden #2

  Kjenner meg igjen i din situasjon. Men det er fatter'n og den ** søstra min her. Fatter'n er som regel borte for å jobbe med noe, mens søstra mi er som regel så egoistisk og frekk som det går an.
  Jeg kjønner heller ikke hva som foregår, men jeg prøver så godt jeg kan å være hyggelige med dem fordet.

  Det at mine foreldre er sinte har vart i flere år faktisk, og jeg får følelser av dette nesten alltid. Det verste er når fatter'n sier at det jeg glemmer er løgn, men at jeg bare ikke gidder. Jeg får lyst til å ta igjen, men siden jeg har sett små ting som kan bli stort gjør jeg det ikke.

  Jeg vil også gi deg tips og råd, noe jeg ikke kunne vært værre på.
  1. Mutter'n og fatter'n min pleier også å klage på alt jeg gjør. Dette er vel egt 3/10 prosent av resten av folk, men kjefting er ikke normalt!
  Om moren din kjefter på alt du gjør og du ikke kjønner hvorfor, ta muligheten så fort du kan i en passe stemning og snakk om en venn eller noen du har hørt om og snakk om dem som om det var moren din. Hun vil nok ikke da kjønne med en gang at det er hun du refererer til, men vil kanskje kjønne det til slutt. En passe stemning kan være ved et måltid hvor folk snakker om annet slikt som stygge konnentarer eller noe sånt.
  2. Jeg aner ikke om du er gutt eller jente, men uansett: vær deg selv. Om det bare er mora di som er slik er det nok bare hun som ikke trives, men om flere er slik, kan det være lurt å følge med på det du selv gjør mer. Jeg er dritdårlig på det, men prøver.
  3. Prøv å høre hva det er moren din snakker om. er det bare meningsløs kjefting så er det sikkert ingen ting, bare si til hun at du syns hun kan roe seg ned litt og bruke en annen tone.
  Kjenner du deg igjen i hennes setninger (Mitt tilfelle med fatter'n) prøv å tenke ut en løsning. Ta henne med på noe gøy eller noe slikt, bare dere har en fin stund sammen.