ForumFamilie, venner og kjærester / Mister bven min
 • Mister bven min

  Startet av IceOgVolt  6 måneder siden

  Eg har/eller hadde ein bv som bur 45min vekke vi var close og snakka 24/7 på ft og snap. Eg vart vennene ei frå klassen og å dei vart gode venner. Det var supert heilt til dei bynte og ft og møtast uten meg. Dei fekk seg nye felles venner og inside jokes. Eg følte at eg og ho 1bven mysta mindre oh mindre kontakta og at ho og ho frå klassen min fekk meir og meir og vart closere og closere. Eg og ho frå klassen snakka om det og så snakke ho med hon frå nabobygda. Det vart beire i 2-3dager så vart det tilbake til og ikkje ha kontakt. Vi snakka ikkje på ft meir, vi snappa ikkje meir og når vi møttest snakka vi nesten ikkje. Eg har lowkey gjedd opp og bruke så masse engergi på det pga eg klarer ikkje det. Så no snakker vi ikkje i det heiletatt og når vi møtest snakker ho berre med hon frå klassen min og kan kansje sei eit par ord til meg. Eg vil ha tilbake besteveninda mi

 • Jegerkul.com 5 måneder siden #1

  Ca. det samme har skjedd med meg. Jeg hadde en bv vi hang sammen heletiden ingen kunne gjøre meg mer glad (eller lei meg). Etter hvert så begynte hun å henge med en annen. Det var det eneste hun snakket om, hva de hadde gjort i helgen var ALLTID temaet. Etter litt tid så begynte vi å skli fra hverandre. Bven min var bare med hun andre, og jeg, var alene.

  Så fant jeg en ny venn (det ble masse drama rundt det) og så ble alle venner igjen (jeg er ikke like god ven med hun første som jeg var før.) nå har jeg to bver.

  Så dette er mine 3 tips basert på min kunnskap:

  1. Ikke bry deg. Få deg en ny venn, det er så mange mennesker du gått glipp av når du bare henger med en, kanskje hun ene ikke er så fantastisk som hun later til å være?

  2. Snakk om det. Dette er kanskje det vanskeligste tipset, (i så fall for meg) si hva du føler, kanskje hun forstår?

  3. spør om h vil finne på noe oftere. Ofte hvis det bare er en person som spør om å finne på noe, kan den andre personen begynne å føle at du egentlig ikke vil henge.

  Hvis du følger disse tipsene vil det nok gå bedre på enten den ene eller den andre måten.
  Lykke til<3

  (sorry hvis dette kommer for sent)