ForumFamilie, venner og kjærester / Mamma vil sende mæ bort
 • Mamma vil sende mæ bort

  Startet av Mompudding  10 måneder siden

  Mamma har nu sagt 2 gang at ho ikke vil ha mæ mere og at ho ska sende mæ på barnehjem. D fikk æ nokk av i går ettersom ho tok telefonen min bort fra mæ. Æ skrev et brev t ho om kordan æ følte overfor d ho har sagt, nu e ho drit forbanna på mæ fordi æ skreiv d og ikke sa d direkte. Æ håpe æ ikke e den eneste som har foreldre som ikke vil ha mæ
  Hilsen jente 13 år

 • Sosial-angst 10 måneder siden #1

  Dette skjønner jeg er vanskelig, foreldete skal ikke oppføre seg sånn her og su at de vil sende deg bort. Du kan vis du vil si ifra til en voksen du stoler på? Det kan være en lærer, helsesøster, noen i familien eller andre. Kanskje du har noen venner du kan snakke med. Vis du har en pappa, så kan du kanskje fortelle han om hvordan du føler deg? Fordi du skal ikke gå rundt og være redd for å bli sendt på barnehjem.
  Hilsen, jente 14❤️

 • This ride is a journey 2 10 måneder siden #2

  Å leve med noen som konstant dytter og river deg ned, på både små og store måter, er ekstremt slitsomt, og ingen kan leve uberørt av dette. Hvis hun fortsetter er det å snakke med en annen voksen viktig, så du kan få også positiv input fra en trygg person. For mange negative kommentarer er ikke bra fordi hjernen etter hvert tror på det som blir sagt oftest.

  En venn overnattet hos kjæresten da han havnet i en skikkelig krangel med foreldrene som han hadde ett komplisert forhold til, og han ble indirekte kastet ut av huset. Dette har vært skikkelig ille for ham, men over tid har han blitt god venn med kjærestens foreldre, og det har hjulpet ham masse. Han føler at de synes han er verdt noe, og noen dager trenger man det.

  Det har ingenting å si hvor man finner noen å snakke med, hjelpelinje, lærer, nabo, hvem som helst (også venner og likealdrede selv om de ikke er voksne, alt er bedre enn ingenting) så lenge de bryr seg og vil være med og bygge deg opp