ForumFamilie, venner og kjærester / Mamma tror jeg er en annen enn den jeg egentlig er
 • Mamma tror jeg er en annen enn den jeg egentlig er

  Startet av VoltronFan612  7 måneder siden

  Mamma forventer alltid at jeg gjør mitt beste. Hun tror jeg er en modig, skoleflink, perfekt jente. Jeg er ikke det! Mamma vil at jeg skal bli advokat, men jeg drømmer selv om å bli skuespiller å bo i USA. Mamma støtter ikke den drømmen min. Jeg klarer ikke å snakke med henne om det. Jeg snakker mer åpent til folk når jeg snakker på engelsk, men hun skjønner ikke engelsk så bra så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Hvordan skal jeg klare å snakke med mamma?

 • supportjenta1 6 måneder siden #1

  Hei!

  Jeg tror det er mange som opplever at andre ikke tror på drømmene eller seg selv. I nåtida er det mange ungdommer som presses til å gjøre det andre forventer av deg.

  Men det viktigste er at DU følger dine drømmer! Ikke tenk på moren din eller alle andre som står i veien for deg. Hvis du må gjøre det alene, uten støtte fra andre, så gjør du det.
  Jeg vet ikke hvor gammel du er, eller om du har startet på videregående, for på videregående, etter ungdomsskolen, har du faktisk den sjansen til å følge dine drømmer. Kanskje du kan starte på dramalinja, der vil du lære masse teater og du vil bli omgitt av dramalærere og klassen din og få venner for livet. Jeg vet ikke hvordan endringene blir, og jeg vet ikke om det er mulig å gå som utvekslingsstudent et år i USA fra dramalinja, men spør rådgiver på skolen din om det er mulig. Du kan kanskje ha kontakt med rådgiver, han/hun vil støtte deg i valget og hjelpe deg videre.

  Lykke til og drøm videre:) Ha tro på deg selv, dette klarer du:)
  Klemmer

 • VoltronFan612 6 måneder siden #2

  Tusen takk. Jeg er snart 13 så det er flere som sier at jeg ikke trenger å tenke på det nå, men det er en drøm og når det er så mange som ikke liker drømmen din så slutter man ikke å tenke på det og å føle press. Takk for rådene 🥰

 • supportjenta1 6 måneder siden #3

  :)