ForumFamilie, venner og kjærester / Mamma og papp hater meg for at jeg liker å spille, så mye at de kommer med at de skal flytte fra hverandre pga meg
 • Mamma og papp hater meg for at jeg liker å spille, så mye at de kommer med at de skal flytte fra hverandre pga meg

  Startet av Gutt;(  ett år siden

  Hei, jeg er gutt 16 år og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, jeg bor sammen med en syk mamma og en frisk pappa. Vi har det stort sett greit, bortsett fra da de hater at jeg spiller. I sommeren så har vi funnet ut at jeg ikke skulle spille før 8. slik at jeg kan finne på noe annet på dag tid. Og jeg har fulgt det løfte hver dag, og spiller utover kvelden. Idag klikket pappa på meg siden jeg spilte til halv 12 og dermed for lenge. Siden vi har en annen avtale om at jeg skal legge meg kl 10 pga at jeg sliter med mye hals vondt. Men jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal legge meg 10 nå når det er sommer og morgendagen ikke bringer noe uansett. Pluss jeg ville bare spille med vennene mine men papp stengte nettet pga dette. Og truer nå om å la det være stengt resten av sommeren.

  De mener jeg ikke gjør annet en å spille (når den eneste tiden jeg bruker på å spille er når de sitter på stua å ser på noe serie dritt de er fan av, på kvelden<etter 8) de har ikke sagt noe om å flytte ut denne krangelen, men hver jævla krangel så kommer mamma med (om data og spill er alt du bryr deg om, trenger vi ikke være familie lenger) og at hun flytter ut siden hun gidder ikke krangelet som dette noe mere.
  jeg har reagert på vonde måter som å slå meg selv og komme med selvmords tanker og tanker om at jeg er lei av å bo her. Jeg får mere lyst til å finne meg en hybel og ta jobb i tillegg til skole neste år.

  jeg er så lei. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengere

 • Sagegreen25 ett år siden #1

  Hei.
  Så trist å høre at du har det sånn!
  Men det er IKKE din skyld at dine foreldre behandler deg på den måten. Det er ikke ditt problem at din mor ikke orker krangling. Det er jo faktisk hun som velger å bli med på krangelen. Det beste du kan gjøre er å snakke med foreldrene dine. Ta opp praten når det er rolig og ingen er uvenner. Du kan starte med:
  "Jeg liker ikke at dere tror at jeg ikke bryr meg om annet enn dataspill, for det er ikke sant. Jeg gjør det jo mest når dere ser på den serien dere liker så godt." Dessuten bør du også ta med: "man blir ikke dum eller uomtenksom av å spille. Tvert imot, man kan faktisk bli litt smartere". Det er helt sant, selv om de fleste foreldre ikke vet at barna deres ikke blir usosiale av å spille. Når det kommer til at du vil flytte, så kan du ikke gjøre det uten tillatelse fra foreldene dine før du blir 18 år og myndig. Du bør snakke med helsesøster på skolen om dette. Hun har taushetsplikt. Chat med de her på Kors på halsen for å få mer profesjonelle råd.
  Jeg ønsker deg alt godt!:)