ForumFamilie, venner og kjærester / Litt forskjellig
 • Litt forskjellig

  Startet av 04jente  5 måneder siden

  Jeg skriver her fordi det virker som om det er flest folk her.
  Jeg går i niende klasse og begynte i høst på en ny skole. Jeg flyttet fordi foreldrene mine har jobb her i perioden ut ungdomskolen. Jeg visste om det mange år før vi flyttet at foreldrene mine måtte gjøre ferdig en sånn spesialisering så det var ikke noe sjokk å flytte hit. Det gikk fint i starten, jeg ble tatt godt i mot og jeg skled godt inn i miljøet. Jeg går på aktiviteter og har fått meg jobb, men folk her har kommet litt "lenger" i forhold til mine gamle klassekamerater, hvis det går an å si det sånn. Noen har hatt sex og mange fester mye. Vennene mine her gjør ikke sånn og ikke jeg heller, i hvert fall ikke i utgangspunktet, men noen av de gutta jeg har hengt mest med tror jeg er "drikke typene", hvis du skjønner.
  De er greie så det har ikke noe med det å gjøre, men det er én fyr da. Jeg liker han ikke, for det tar tid før jeg liker noen, men jeg føler det kunne vært noe der da. Greia er da at vi var på en samling i forbindelse med konfirmasjon og da så vi film. Det var satt opp to rekker med sofaer, og madrasser foran den fremste sofaen. Jeg satt meg på madrassen sammen med venninnene mine. Han gutten og kompisene hans kom også etter hvert. De satt seg i sofaen og underveis spurte jeg han om jeg kunne lene meg på sofaen sånn at jeg kunne slappe av. Det gikk fint, så da satt jeg mellom bena hans. (Hvis du forstår?) Det gikk helt fint og ingenting skjedde, men litt uti filmen ser jeg ei jente som jeg ikke har snakket så mye med sitte i fanget til en dude. Jeg tenkte ikke noe over det, for det er ingenting å tenke over, haha. Senere flyttet hun seg til ved siden av gutten jeg satt framfor. Han hadde hånden rundt henne og hun satt helt oppi han. Jeg er ikke sjalu av natur, og jeg hadde ingen grunn til å være det, men fy søren så sint jeg ble etterpå. En ting er å sitte med en fyr å kose med han, men å gå over til en annen? Hva er greia med det? Dette er ikke grunnen til at jeg skriver dette innlegget, haha, beklager. Tingen er at han gutten og jeg har snakket sammen på snap osv og face 2 face. Ingenting har skjedd, selv om jeg ønsker at noe skal skje. Derfor er det irriterende når han skriver, på tull vel og merke: "jeg tror jeg har et øye for deg". Hva faen er det for noe? Hva mener dere gutter med det, og hva er vitsen med å tulle? Jeg er keen på han, men det har ikke vært en anledning for å "sette støtet" hvis du skjønner.
  Hvordan bør jeg gå fram hvis vi kommer i en situasjon der det passer å ta det første steget? Hva liker dere gutter liksom?