ForumFamilie, venner og kjærester / Lille søsteren min
 • Lille søsteren min

  Startet av ginger  ett år siden

  Hei, jeg har 3 lillesøstrer den minste er 6/7 år, den mellomste er 8/9 år, og den elste er 10 år, og jeg er 11/12 år. Men 10 åringen altsa den elste er en irritrende luring, hun skal alltid få det beste, hun har på en måtte litt makt. Hun skal alltid gå først i dusjen hun skal alltid sitte fremme i bilen, hun skal alltid. Men som jeg sa det med at hun har litt makt det er at det er ofte sånn at store søsterene skal alltid få litt makt sant, men hun bruker av og til «vold» lsm slår og sånt på di to små ( ikke på meg da) og di små blir alltid lei seg og mamma og pappa ser det aldri og når di sier det, sier di bare: det må du stoppe med. Men selvfølgelig skal hun forsette. Og når jeg skal forsvare, skal hun alltid klare å si noe bedre en meg, selv og eg sier noe bra, skjønner dere? Hva skal jeg gjøre?!

 • Milledille ett år siden #1

  Snakk med foreldrene dine. The truth wil always shine. Blir 12 jeg og, har en lillesøster som er 9/10 hun skal alltid hun og, men jeg sa fra til mamma og nå er det jeg som har litt makt🥰

 • Mimikk38 ett år siden #2

  Jeg har også blitt utafor alle i klasen ble invitert til bursdag unntatt meg. Alle snakket om den morsomme bursdagen. Vi var 8 klassen. Sa det til pappa og han snakket med foreldrene til bursdags barnet.

 • Mimikk38 ett år siden #3

  Snakk med foreldrene dine tips.
  Tips til folk som har opplevd det da.

 • 150806 ett år siden #4

  Få foreldrene dine til å forstå det. Og hvis du får resten av søstrene dine mot hun eldste søsteren dine er det du som får makten. Det er egentlig lett å ta makten fra henne hvis du finner svakhetene hennes. Haha høres ut som om det skal bli krig. Lykke til da!