ForumFamilie, venner og kjærester / LIKER han meg tilbake ??!!
 • LIKER han meg tilbake ??!!

  Startet av Heiheie7381  10 måneder siden

  Ok, så det er en gutt jeg liker i klassen. Og jeg er usikker på om han liker meg tilbake.

  Han sender 💙 til meg, han spør om å ta følge til skolen, han snakker med meg under en håndballkamp, han spurte om jeg ville bli med på et is sted, han var villig til å betale for isen min (han sa jeg måtte komme nærmere, så han kunne betale med gavekortet jeg gav han til bursdagspresang), vi snakker hver dag og han er ikke i skam om å snakke om det vi gjør til andre.

  Liker han meg ?
  Burde jeg fortelle han at jeg liker han snart ?

 • Jegerkul.com 9 måneder siden #1

  Vanskelig…

  Jeg tror han liker deg.

  Dette er jo det aller vanskeligste med å like noen, å si det. Jeg har INGEN erfaring i å si det til den jeg liker (2 stykker har jeg likt, begge to er «tatt» av de nærmeste vennene mine) men jeg synes du skal si det, før det er forsent, før en eller annen ***** får kloa i han.

  Finn et perfekt tidspunkt, enten når det bare er dere 2, eller med en melding (litt mindre romantisk, men hvis du er redd for å plutselig stivne eller no’…)

  Masse lykke til!!❤️❤️❤️

  (optater meg om det gikk bra)

 • Heiheie7381 9 måneder siden #2

  Ok, så jeg sa på snapp at jeg likte han.. Han svarte bare med at han lovte å ikke si det videre og at det ikke skulle bli kleint mellom oss.
  Jeg lurer på om han liker meg tilbake eller vil bli sammen..
  Hva skal jeg gjøre nå ?

 • GlamorousCat 9 måneder siden #3

  Hei! Hvis dere er veldig gode venner så kan du jo spørre om det er noen i klassen han kunne vært sammen med. Eller du kan spørre om han liker deg tilbake. Som dette: Hei, du, husker du da jeg sa at jeg likte deg? Jeg lurte på om du likte meg tilbake? Om han svarer ja kan du spørre om han vil prøve og være mer enn venner☺️Ønsker deg masse lykke til😊😊Hilsen jente 12 år✌️

 • Jegerkul.com 9 måneder siden #4

  …****…

  Ok, ehm… beklager. Jeg tror jeg kanskje nettop ødla vennskapet ditt…👀👀


  Han virker som en hyggelig gutt, og det at han faktisk sa at han kunne «holde på hemmeligheten» er er godt tegn. Det faktum at han IKKE er flau over at dere «henger» sammen er også et bra tegn.
  Så jeg vil si JA han liker deg, men NEI ikke på noen romantisk måte, men han ser på deg som en god venn.

  Han liker-liker deg ikke tilbake dessverre. Og sånn er livet. Dessverre. Og det er min feil, hvis han kommer til å oppføre seg litt rart i ditt nærvær, så beklager jeg, men kan si at: DET VIL GÅ OVER.

  Jeg håper du ikke bærer nag til meg

  Hilsener
  Meg

 • .irl.dorodere. 9 måneder siden #5

  Jeg liker folk som ikke eksisterer-
  Jeg aner ikke-

  We stand anime😪

 • Jegerkul.com 8 måneder siden #6

  😅

 • Heiheie7381 7 måneder siden #7

  Oi, nå merket jeg all responsen! Det endte opp med at han spurte meg om å bli sammen!! Så nå har vi vært kjærester kanskje i litt over 1 måned❤️