ForumFamilie, venner og kjærester / Lei av bestevennen min
 • Lei av bestevennen min

  Startet av Hjelpmei  ett år siden

  Er jeg en forferdelig person hvis jeg går lei av bestevennen min? Er jeg helt grusom hvis jeg føler at jeg har vokst fra henne? Er det helt feil å føle at vi ikke passer sammen lengre? Bestevennner skal jo vare foralltid, ikke sant? Og hun har jo ikke gjort meg noe spesielt?
  Ja, hun er veldig "mye" til tider og er ganske sjefete. Hun bestemmer nesten alt. Men jeg vet hvor UTROLIG mye jeg betyr for henne, og hvor mye hun elsker meg som sin bestevenn, av hele sitt hjerte også da!! Og når hun forteller meg hvor mye jeg betyr for henne og hvor redd hun er for å miste meg og at vi ALLTID skal holde kontakten eller så kommer hun til å dø.. dere skjønner greia Så gjør ikke det akkurat min situasjon noe lettere.... JEG FØLER MEG SÅ STUCK!! Og jeg føler meg SÅ SYKT GRUSOM som føler det som jeg gjør!! Jeg skjønner ikke at jeg kan bety så UTROLIG mye for henne, når jeg ikke føler det samme tilbake!! (Vi har vært bestevenner i 7år nå) Så jeg vet faktisk hva jeg skal gjøre videre... Jeg håper bare at hun slipper litt taket når vi går ut av VGS!! For ellers så vet jeg ikke hva jeg gjør! Hun lar meg ikke være med noen andre heller.. det er lissom BARE meg og henne, INGEN ANDRE!!! Og hun sier at hun får panikk bare av å tenke på at jeg skal finne meg noen andre venner... hjelp meg.

 • 123123123 ett år siden #1

  Tror det er ganske vanelig å bli litt lei av noen man kanskje er sammen med veldig ofte, og hvis du bare spør om å være litt i fred så går vel det bra?

 • Bitsjjj ett år siden #2

  det er helt normalt, du kan prøve å ta en liten pause og ikke ver med henne

 • Goddag 9 måneder siden #3

  Jeg føler på akkurat det samme. Så klart er det vanskelig å si til bestevenninna si at man er litt lei, og føler at man trenger en pause. Du kan prøve å snakke med henne og si det som det er, men prøv heller metoden «det er ikke deg, det er meg». Da føler hun kanskje ikke like stor skyldfølelse og hun tar det litt bedre enn hvis du bare sier at det er hun som er problemet.

 • AKG2007 8 måneder siden #4

  Si at du er redd får å vokse fra henne og at du vil at dere skal ta en pause i noen uker eller bare ikke leke så mye sammen lenger. (Hvis du egentlig ikke er redd får å miste henne å sånn, si det likevel så hun ikke blir lei seg) hilsen jente 11år