ForumFamilie, venner og kjærester / Komme over ex/få hen tilbake
 • Komme over ex/få hen tilbake

  Startet av 20åring_med_hjertesorg  2 år siden

  Kjæresten min dompa meg i går. Han er i militæret og jeg på folkehøyskole. Han har ikke fått så mye fri som han håpet/trodde og følte det ble for tungt at han ikke orket mer. Jeg prøver å gi han rom men lurer på om noen har no tips til hvordan jeg kan vinne han tilbake. Vi har blitt enige om å møte hverandre for en prat neste gang han er hjemme. Vi var sammen i sånn 2 timer i går mens det ble slutt, mye tårer og alt var tungt
  Hjelp meg!

 • Revolusjon 2 år siden #1

  Kanskje du bør ta det litt med ro, slappe av liksom? skjønner at du liker denne fyren, men hvis du gir det litt tid så blir det kanskje litt bedre? Uansett hva som skjer, heier jeg på deg!!1!

 • Vv06vV 2 år siden #2

  Skjønner veldig godt at du er lei deg, men hvis dette var det han ville må du respekter det.

 • En_støttende_venn 8 måneder siden #3

  Det er fint at dere har fått pratet og at han forteller deg hva han føler, istedenfor å gå rundt å tenke på det. Det med at han vil ha en pause må du respektere, det kan faktisk være en positiv ting for både han og deg selv. De fleste gutter tenker ikke så mye over forholde rett etter at de slår opp/tar pause, men etter litt tid (som oftest 1 uke) så vil han nok begynte å tenke mere på det. Oss jenter får nemlig alt av følelser med en gang, mens de trenger litt mer tid for å finne ut av ting. Tipset jeg gir til deg nå er å prøve å henge mest mulig med venner, og assosiere deg med ting som gjør deg glad! Dere kan fortsatt prate osv, men ting tar tid. Kan henne dere begge finner ut at det beste er å prøve å finne noen andre, eller karnsje det å heller prøve en gang til.