ForumFamilie, venner og kjærester / Klarer ikke å si noe rundt han jeg liker
 • Klarer ikke å si noe rundt han jeg liker

  Startet av Katt<3  11 måneder siden

  Hei:)
  Liker en gutt i paralelklassen min. Vi snapper mye sammen og han er så morsom. Samtalene har blitt mer over på røde hjerter og en søt og koslig tone. Men nå som skolen har starta blir jeg så sjenert! Hver gang han er i nærheten fryser jeg helt til og klarer ikke å si et ord eller virke avslappet. Føler meg dum og klarer ikke å si hei engang. Selvom jeg virkelig vil snakke og ta initiativ. I dag kom han inn i klassen i matfriminuttet og jeg klarte ikke å gjøre noen ting. Blir så irritert over meg selv etterpå! Føler han tror at jeg prøver å ta avstand eller ignorerer han eller ikke vil snakke. Og det virker det jo som og!
  Ååå jeg er fortvila. Noen snille der ute som har noen tips?❤️

  Hilsen jente, 05

 • Felicity 11 måneder siden #1

  Hei fineste deg💕 Jeg tenker at du burde begynne å bare pust godt inn og ut når du er i nærheten av han! Og et godt tips: Tenk at han ikke er der, eller du kan tenke på noe morsomt sånn at du får tankegangen din på noe annet! Jeg vet hvordan det er å fryse helt til! Men dette hjalp hvertfall meg med at jeg fryste til når jeg vat yngre! Å når du kjenner deg klar for det, så fortell han hva du føler! En melding eller en lapp på
  pulten hans slår aldri feil! Eller du kan jo prøve å si det rett til han viss dere er alene sammen en gang å du føler det er det rette tidspunktet! Gjør det når du er klar for det, alt er opp til deg!💕 Dette klarer du! Lykke til!

 • Katt<3 8 måneder siden #2

  Hei, Felicity💕
  Så hyggelig skrevet av deg. Takk for at du tok deg tiden til å skrive alt det der, mange gode tips og råd!
  Ha en fin dag videre<3

 • IAmWeak 7 måneder siden #3

  jeg skjønner hva du mener. Jeg hadde det slik da jeg først faktisk ble sammen med gutten jeg likte. Det var egentlig et skikkelig teit forhold, fordi vi turte ikke engang snakke sammen. men etterhvert så utviklet det seg til at vi til slutt begynte å kysse.
  Det første steget kan være vanskelig å ta, men når du først gjør det så er det kjempeenkelt!!
  Kanskje du kan prøve å ringe å snakke med han først??