ForumFamilie, venner og kjærester / klarer ikke å få venner og blir nervøs
 • klarer ikke å få venner og blir nervøs

  Startet av Teabag  ett år siden

  Vennene jeg har liker ikke å henge på fritiden og dersom vi skal gjøre noe ringer de alltid på morgenen eller dagen før å avlyser eller nøler frem til de kommer på en litt rar unnskyldning, slik som at katten ikke kan være alene når det er så varmt- og foreldrene mine maser på at jeg må være mer med dem, men jeg kan ikke akkurat fortelle dem at de ikke har lyst til å være med meg så- noen som har tips til å få venner utenfor skolen?
  Blir ofte veldig nervøs og stammer og rødmer, munnen blir helt tørr så det kommer ikke ord ut eller hodet mitt går helt blankt mitt i en setning når jeg snakker med folk jeg ikke er helt komfortable med så har ikke egentlig hatt sjansen til å bli kjent med mange fordi jeg ikke klarer å si stort før de går osv- er sikker på at flere har det samme, så noen som har noen teknikker de vanligvis bruker for å roe seg ned eller å unngå at det skjer?

  - Person på 17

 • Selv123 6 måneder siden #1

  Hei, føler det samme som deg, har noen men føler de egt ikke vil være med meg varmes en venn (fra barneskolen) og noen av vennene hennes nå som hun fant på vgs. Jeg var med de å slet endag.. følte meg litt utestengt men samtidig ikke.. jeg har heller ingen å være med på fritiden lenger så savner en å være med som vil være med meg også.. men dette handler om deg ikke meg 😅..

  Jeg er vedig lei for at du føler det sånn! Du kan bo melde deg in. På en fritidsaktivitet? Svømming? Fotball, håndball, musikk (i gruppe timer) dans kanskje du evt finner noen å henge med på nettet om du spiller? Du kan desverre ikke styre om du rødmer eller noe sånt.. du skriver st du stammer, og rødmer. Det er helt normalt vis man er stresset! Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dette.😅 beklager gode du☺️! Jeg ville bare ha fortsatt å vert meg selv, og bare slappet sv og fortelle meg selv «dette går bra, ikke bry deg vis det skjee noe som ikke (skal) skje».

  Håper dette var til noe hjelp og sorry for at jrg starter med meg selv.. trengte bare å få det ut😅

  Hilsen person 16