• Kjæreste

  Startet av zæ0011  13 dager siden

  Jeg fikk beskjed fra barnevernet om at jeg ikke kan ha kontakt med kjæresten min på Facebook. Jeg gråt i nesten 1 time fordi jeg er veldig glad i han og ingen andre gutter og fordi jeg ikke fikk ha kontakt med han. Han er en person som jeg kan stole på og han hjelper meg alltid når jeg trenger hjelp. Jeg vil gråte når jeg tenker på at jeg ikke kan ha kontakt med han. Jeg har aldri elsket noen så mye på mange år. Hva kan jeg og gutten gjøre for å fortsette å ha kontakt når barnevernet følger med meg på Facebook? Jeg vil ha kontakt med kjæresten min og jeg vet at han vil ha kontakt med meg. Hva kan jeg gjøre for at forholdet mellom meg og han ikke blir ødelagt?
  Jente 15 år.

 • Sirill 9 dager siden #1

  Du kan lage en ny bruker på Facebook med annet navn og det og kontakte han der vist det går. Men tror ikke du det er en grunn du ikke får låv og kontakte han? Eller kan du kontakte han på Instagram eller meldinger. håper du får låv til og kontakte han igjen

 • kukimonster 8 dager siden #2

  Kan jeg spørre hvorfor du ikke får lov til å snakke med han. det må være en grunn

 • zæ0011 6 dager siden #3

  Jeg får ikke lov til å snakke med han fordi barnevernet er redd for at han skal gjøre meg gravid når jeg møter han og barnevernet er redd for at han skal spre bilder av meg til andre.