• Kjæreste

  Startet av zæ0011  ett år siden

  Jeg fikk beskjed fra barnevernet om at jeg ikke kan ha kontakt med kjæresten min på Facebook. Jeg gråt i nesten 1 time fordi jeg er veldig glad i han og ingen andre gutter og fordi jeg ikke fikk ha kontakt med han. Han er en person som jeg kan stole på og han hjelper meg alltid når jeg trenger hjelp. Jeg vil gråte når jeg tenker på at jeg ikke kan ha kontakt med han. Jeg har aldri elsket noen så mye på mange år. Hva kan jeg og gutten gjøre for å fortsette å ha kontakt når barnevernet følger med meg på Facebook? Jeg vil ha kontakt med kjæresten min og jeg vet at han vil ha kontakt med meg. Hva kan jeg gjøre for at forholdet mellom meg og han ikke blir ødelagt?
  Jente 15 år.

 • priv....... ett år siden #1

  Du kan lage en ny bruker på Facebook med annet navn og det og kontakte han der vist det går. Men tror ikke du det er en grunn du ikke får låv og kontakte han? Eller kan du kontakte han på Instagram eller meldinger. håper du får låv til og kontakte han igjen

 • kukimonster ett år siden #2

  Kan jeg spørre hvorfor du ikke får lov til å snakke med han. det må være en grunn

 • zæ0011 ett år siden #3

  Jeg får ikke lov til å snakke med han fordi barnevernet er redd for at han skal gjøre meg gravid når jeg møter han og barnevernet er redd for at han skal spre bilder av meg til andre.

 • Vilje0714 ett år siden #4

  Du kan kontakte han over Snap Chat, instagram og Messenger Hilsen en jente på 11 år

 • zæ0011 ett år siden #5

  Jeg har kontakt med han på Messenger, men barnevernet liker ikke at jeg har kontakt med han på Messenger.

 • Sexlek.no ett år siden #6

  For et helvete barnevern ikke bryr deg om barnevernt fordi det er bare tull og teit du bestemmer når du er 15 og du bestemmer selv om du vil kontakte han eller ej DIN KROPP OG DET ER DU SOM BESTEMMER
  JENTE 16 år

 • a1oo67vb ett år siden #7

  Det er vel kanskje litt lurt å høre på barnevernet? De vet ganske mye om diverse ting og vet hva som er best for de fleste.

  Jeg skjønner at du har det vanskelig og vet hva du skal gjøre. Har vært borti litt av det samme, og da bare ga jeg alle som sa jeg ikke kunne, en veldig god forklaring og tålmodighet. Det tok rundt 4-5 måneder før de skjønte hva jeg ville og at de kunne stole på meg. Jeg syns du kan gjøre det samme. Ikke gjør noe i skjul, fortell dem!

  Hvor gammel er han? Det kommer litt an på hvor gammel denne gutten er. Hvis han er oppmot voksen alder og du er 15, så skjønner jeg hvorfor barnevernet er bekymret for deg. Men hvis han er rundt din alder så kan du jo fortelle dem at, du kommer til å ha kontakt med han hvis det er det du vil, fortell dem hva du føler for han og hvor du vil med denne saken.

  Håper du fikk litt hjelp nå!

 • zæ0011 ett år siden #8

  han er 15 år, men jeg snakker ikke med hann noe mer nå lenger. Jeg har snakket med en som er 20 år og han kom hjem til meg forgie søndag og da hadde jeg og han sex, men jeg angrer på det nå og jeg er redd for at han har smittet meg med kjønnssykdommer eller at jeg er gravid. han brukte kondom hele tiden utenom 1 gang så jeg er redd for at jeg kan være gravid. Jeg klarer nesten ikke å sove på natten fordi jeg tenker på det hele tiden. Han bor i samme by som meg så jeg er redd for at jeg skal møte han i byen.

 • Cocos4 ett år siden #9

  Si ifra til en voksen!
  Du kan ev.t ta angrepille (snakk med legen)
  Og hvis du er redd for kjønnssykdom må du også snakke med legen om det!
  Uansett, fortell en voksen hva du har opplevd og det du tenker på! Du skal ikke behøve å beskymre deg om dette på egenhånd!

  Lykke til! Har trua på deg!