ForumFamilie, venner og kjærester / kjæreste problemer med mamma
 • kjæreste problemer med mamma

  Startet av Øyster  10 måneder siden

  så jeg er med én fantastik gutt hvem er 19, han bor i California og jeg er i Pennsylvania (jeg er fra Lillehammer). Mamma min ikke liker ham fordi han er i California fordi hun likte én mann og flyttet til Amerika for ham og hun ikke vil meg å gjør det samme. jeg vil å se ham når jeg er 18 men jeg vet ikke hva trenger til være gjørt

 • Eksistens 10 måneder siden #1

  Hey, I am in a similar predicament with my long-distance relationship (my mother does not like my boyfriend very much either). Personally I contacted the embassy in Norway for the country that my boyfriend lives in, and they told me that when I become of age, there is a law that allows someone to invite their boyfriend/girlfriend to Norway in the form of a contract, allowing them to stay for a few months. Perhaps there is something similar in Pennsylvania, or you can have your boyfriend write a contract like that for you.
  For some countries, even visiting is very difficult without some sort of worker's permit, however, it seems like a flight from you to California is not that far. Seeing as both are in the States, surely you can contact someone well taught in the subject.
  My advice would be to simply meet first once you are able to, and then try to figure out how, when, and where to stay. You can talk about this with oyur boyfriend too, it is both a really sweet subject and a great learning opportunity for searching things up and sharing information!
  I hope things work out for you two.

  Hei, jeg er i en lignende knipe med langdistanseforholdet mitt (moren min er ikke så glad i kjæresten min). Personlig tok jeg kontakt med ambassaden for landet kjæresten min bor i, og de fortalte meg at når jeg blir myndig, er det en lov som tillater at noen kan invitere kjæresten sin til Norge i form av en kontrakt, som tillater at de blir i noen måneder. Kanskje det er noe lignende i Pennsylvania, eller du kan få kjæresten din til å skrive en slik kontrakt for deg.
  For noen land er det svært vanskelig å besøke uten en slags arbeidstillatelse, men det ser ut til at det ikke er så langt å fly fra deg til California. Siden begge er i USA, kan du sikkert kontakte noen som er erfaren i dette.
  Mitt råd er å bare møtes først når du kan, og deretter prøve å finne ut resten av detaljene om hvordan dere vil tilbringe dere sammen.
  Du kan snakke om dette med kjæresten din også, det er både et veldig søtt emne og en flott læringsmulighet for å søke etter ting og dele informasjon!
  Jeg håper ting ordner seg for deg og kjæresten din.

 • Øyster 10 måneder siden #2

  Takk! Min kjæreste vil til se meg også :D men vi er i samme land så jeg vet ikke hvofor mamma min er ikke ok med det :(

 • Eksistens 10 måneder siden #3

  Åja, jeg skjønner. Da er det nok bare aldersforskjellen som bekymrer henne. Kanskje hun trenger litt tid før hun han begynne å stole på ham. Et alternativ er at du kunne spurt henne om hun ville snakke med ham online. Tenk på det som å introdusere ham til moren din. Uansett så kan dere jo møtes når du er 18 fordi hun ikke kan bestemme over deg lenger, men man foretrekker jo at hun synes det er greit, så jeg skjønner.

 • Øyster 10 måneder siden #4

  Såååå uh, vi er én på pause for 4 dager :/// Jeg vil være bedre for meg! ikke ham for nå!! så dette er ok :>> Takk for alt

 • Eksistens 9 måneder siden #5

  Høres bra ut, ønsker deg alt godt.