ForumFamilie, venner og kjærester / Jente-bestevennen til kjæresten min
 • Jente-bestevennen til kjæresten min

  Startet av Detteskjerhvergang  9 måneder siden

  Kjæresten min og jeg har bestemt oss for å være lowkey og ikke fortelle noen at vi er sammen (vi ble enige om det), fordi ingen av oss liker oppmerksomheten eller publisiteten. Skole ballet nærmer seg og han skal gå med jente bestevennen sin for å trekke oppmerksomheten vekk fra oss, men jeg hater tanken. Jente bestevennen hans er den eneste andre jenta han noen gang har hatt ordentlige følelser for, selv om hun aldri har følt det samme tilbake. Hun er derimot kjempe oppi han og er en veldig sjalu type og har utrykt at hun ikke liker at vi er sammen.

  Han tuller med at de skal danse sammen hele kvelden og at han skal vippse henne for nytt undertøy og kjole, oh selv om jeg vet han ikke mener deg hater jeg når han tuller om det, og har snakket om dette med han mange ganger. Hva gjør jeg? Jeg har ikke lyst til å slå opp eller be han droppe henne, siden hun har vært der dor han gjennom så mye. Hun er også kjent for å prøve seg på alle, og får ikke lov til å snakke med mange av guttene med kjæreste pga det.

 • 4evergirl 9 måneder siden #1

  Hei! Snakk med kjæresten din om hvordan du føler det. Det kan hjelpe med noe. Det jeg ville gjort hadde vært å snakke ordentlig med denne jenta. (på en fin måte vær så snill) Sjalusi er noe man dealer med hele livet og det hjelper ikke å holde det inne ❤️❤️

 • Eksistens 9 måneder siden #2

  Enig. Snakk om det, og hvis han får deg til å gjøre et valg om dette som du ikke er komfortabel med, burde du tenke nøye over om dette forholdet er verdt stresset.