ForumFamilie, venner og kjærester / Jeg liker en 08er 😬
 • Jeg liker en 08er 😬

  Startet av Hey-skjera  2 måneder siden

  Hei!!
  Jeg er en jente på 13 år, og liker en gutt som er 1år mindre enn meg. Jeg vet at han liker meg å jeg liker han veldig mye men, jeg tørr ikke å være sammen med han fordi jeg er redd for at andre skal syns jeg er rar. Jeg vet at jeg ikke skal bry meg om hva andre tenker men, jeg vil ikke at folk skal tro at jeg er rar eller noe.
  HÅPER DERE KAN HJELPE MEG

 • Skjer? 2 måneder siden #1

  Jeg tror du bør snakke alvorlig med de som erter deg, og si at det mellom dere er ingen spøk

 • Leiavlivet.com 2 måneder siden #2

  Det er ikke noe som helst rart i å like noen som ikke er lik alder som deg, se på for eksempel foreldrene dine, er de like gamle? Hvis de er det så er det heller ikke noe rart men mange som er foreldre er ikke i samme alder. Jeg selv liker en person som folk kanskje syes er litt rar, men jeg bryr meg ikke så mye om det for helt til slutt så er det jo ikke du som velger hvem du liker eller ikke.
  Håper du fikk litt svar

 • Følghjertet 2 måneder siden #3

  Det e ikke noe gale å være sammen med en 08 selv om du er 07 jeg er 07 selv og liker en 08 så drit langt i hva de andre sier og bar gjør det du vil

  Mvh gutt 13

 • The weeknd 2 måneder siden #4

  Enig med de andre. bare følg hjertet og drit i de andre! Ingenting er sterkere enn kjærligheten her! Alder har lite å si når det står mellom kun ett års forskjell også. Så jeg tenker du bør gå all in.

 • HHAHHAHA én måned siden #5

  Hahha hadde samme problem. Hvis du er ikke vil at andre skal vite det kan dere jo ha et hemmelig forhold?