ForumFamilie, venner og kjærester / Jeg hørte mamma og pappa ha sex. noen råd?
 • Jeg hørte mamma og pappa ha sex. noen råd?

  Startet av Khina123  3 år siden

  Vi var på ferie. og en dag våknet jeg av lyder som kom fra badet. Jeg hørte godt at det var mamma som stønnet. Jeg skjønte jo dette. men jeg gikk bare å la meg igjen og snakka ikke noe om det. Og når vi var kommet hjem så jeg etter mobilen min på mamma og pappa sitt rom. der fant jeg en pose med masse dildoer.... Jeg sa seff ingenting. og i går skulle jeg bare spille spill på pappa sin mobil. og så skulle jeg bare se hva han og mamma hadde sagt til hverandre på meldinger. og der hadde pappa skrivd: Fetta di var helt fantastisk i går. Jeg freaka litt ut. da sa mamma tilbake på melding at de skulle gjøre det igjen men vente til jeg hadde sovna. jeg er litt traumatisert. noen råd? noen som har opplevd det samme?

 • J.m._a 3 år siden #1

  Jeg skjønner deg , jeg har opplevd nesten det samme (unntatt med dildoer osv) Det har skjedd med Meg flere ganger og jeg syntes det er SYKT ekkelt . Jeg har ignorert foreldrene mine OSV men da ble bare moren min sur på Meg . Det jeg tror du bør Kanskje gjøre er Å snakke med foreldrene dine om det ( visst du tørr , fordi jeg turde ikke) ELLER snakke hvertfall om det med Læreren din ( visst du stoler på h*n ) Eller bestevennen din .

 • Hundeekspert 3 år siden #2

  Jeg har opplevd deg selv en gang, men nå så står jeg foreldrene mine veldig nært så jeg sa det bare rett ut til pappa ( fordi det er enklere og mindre kleinere å si det til en av samme kjønn) pappa forsto det og siden da har jeg ikke hørt en eneste lyd. Hilsen Hundeeksperten

 • Nutella 2 år siden #3

  Skjedde med meg for lenge siden også, flere ganger, ble paranoid hver gang jeg våknet om natten. Men det værste var når veninna mi var på hytte med oss pg hjn hadde hørt det... Hun synes det heldighvis bare var flaut. En ting jeg gjorde var å sende melding, de blir for flaue til å snakke om det irl.

 • DetErMeg12 3 måneder siden #4

  Har opplevd det maaange ganger, vært fall liknende ting. Har enda ikke turt å egt noe da😅