ForumFamilie, venner og kjærester / Jeg har møtt noen på snap
 • Jeg har møtt noen på snap

  Startet av eaor00  4 måneder siden

  hei, jeg er 15. har møtt en gutt på snap. han er veldig søt og jeg tror jeg liker han. vi har snakket litt i noen uker og face timet. han vil møte meg, men jeg har ikke spurt foreldrene mine! er redd for at de sier nei. han sier at han elsker meg...

 • nano56 3 måneder siden #1

  Hei! jeg har også historie med å møte noen på snap og blitt forelsket. det jeg vil si til deg er at det er bra at dere skal møtes, og ikke vær redd for å si noe til foreldrene dine. du kan lett si at du har blitt venner med noen, eller blitt kjent med noen over nette. ja, kanskje dine foreldre kommer til å synes det høres litt sketchy ut, men forklar at dere har snakket på ft og møt han på ett senter så kommer det sikkert til å gå bra. det eneste jeg er bekymret over er at han sa han elsket deg. jeg tror ikke han helt vet hva det betyr, for man kan ikke elske noen man ikke har møtt. det høres veldig pessimistisk ut, men å elske noen er veldig kompleks. hva jeg vil si er at møt denne gutten for kanskje han er den ene du kommer til å elske lenge eller kanskje ikke, men ikke stopp deg selv fra å føle kjærlighet. lykke til!

 • Forelskajente.06 2 måneder siden #2

  Hei. jeg personlig har en kjæreste fra snap. Har møtt han nå.. men poenget er. nå vet ikke jeg hvor lenge du har snappet med han. Men ville ventet noen måneder. bare for å være sikker.. Du burde også vøre litt ekstra forsiktig vist han sier han elsker deg og du ikke har møtt han...Dette pleier å være et dårlig tegn og mange gutter bruker det som en type "Hersketeknikk" for å få noen til å få dårlig samvittighet. Jeg foreslår at du venter litt, vetfall til du føler deg komfortablet med å snakke om han med foreldrene dine.. bare så de vet hvor du er itilfelle det skjer noe. etter du har gidd beskjed til de. Go for it.