ForumFamilie, venner og kjærester / Jeg har en venn som sliter og jeg vet ikke hvordan jeg skal være der for henne
 • Jeg har en venn som sliter og jeg vet ikke hvordan jeg skal være der for henne

  Startet av This ride is a journey 2  ett år siden

  Venninna mi har slitt med spiseforstyrrelse i snart et år nå, og må bo borte for å få spist nok. I dag sendte hun en snap til gruppa vår om at hun ikke klarer mer. Hun har vært veldig åpen om hvordan hun har det og at det er hardt før, men jeg føler jeg ikke har helt oversikt, hun har det med å le en god del ting bort, eller fokusere på ting som irriterer henne.

  Vi er i en vennegjeng som har blitt litt skilt etter vi begynte på forskjellige linjer på skolen og jeg vil ikke regne meg selv som den som er nærmest med henne, men bryr meg fortsatt. Noen tips på hvordan jeg skal støtte henne? Er det noen som har slitt selv og har blitt støtta godt, eller vet hva dere skulle ønske at noen fortalte dere?

 • Sagegreen25 ett år siden #1

  Mine tips: Minn henne på at hun er verdt noe for deg, ved å for eksempel støtte henne i ting hun sier, henge sammen med henne hvis du ser at hun står alene, vær glad og bare si rett ut til henne at hun er bra nok som hun er. Hvis du lurer på hvordan hun har det, så bare spør. Hvis hun svarer: jeg har det fint, eller: det går bra, så må du si at det ikke virker særlig sånn, og snakke med henne om hvordan hun har det.
  Husk at hun får det bedre etter hvert, selv om det ikke alltid virker sånn.
  Lykke til! :)

 • Trust-Me 4 måneder siden #2

  Det går ikke alltid var btw. Veninna mi døde av spiseforstyrrelser. Ville bare si det