ForumFamilie, venner og kjærester / Jeg er alt for sjalu!
 • Jeg er alt for sjalu!

  Startet av Melliss  4 måneder siden

  Jeg har en kjæreste som jeg har vært sammen med i 2 år. Han har løyet til meg mye, spesielt i starten av forholdet vårt. Han har nå forandret seg mye og blitt bedre. MEN som sikkert noen av dere vet. Når tilliten har blitt svekket er det sykt vanskelig å stole på noen helt ordentlig igjen. Dette gjør meg veldig urolig og jeg har uro nesten hverdag. Jeg er sjalu over ting man ikke skal være sjalu over.

  Jeg føler meg dårlig om vi ser en film og det er lettkledde jenter der.

  Jeg føler meg dårlig om han har sett på YouTube og det er lettkledde jenter i videoen.

  Jeg føler meg dårlig av om han ser på en musikk video og nesten hele vidoeen er kun om kroppene til jentene.

  Jeg føler meg dårlig over slike ting som dette. Og jeg føler dette er feil ting å være sjalu over. Jeg har bare blitt så utrolig usikker på meg selv OG han. Men samtidig er han så god og snill og jeg vet han elsker meg. Vil derfor ikke gjøre det slutt:( men jeg må fikse sjalusien min. Hva skal jeg gjøre? Og hva blir dere sjalu av? Hva syns dere om tingene jeg blir sjalu av?

 • eaor00 4 måneder siden #1

  Jeg skjønner! Hadde en veldig god venn i 6 år men så ja...dette handler om deg. Poenget mitt er vertfall at jeg fikk veldig trust issues etter det. klarer ikke å stole på folk uten å tenke: «de synes jeg er rar» og «de vil ikke egentlig være med meg» osv... jeg stoler heller ikke på NOEN. Jeg tenker at her burde du ta en prat med han og fortelle han hva du føler. Se han inn i øynene og spør han om du kan stole på han. Du burde ikke føle det sånn her hele tiden. Kanskje du bare trenger litt tid på å «bygge opp et forhold» igjen. Du sier at han elsker deg, men elsker du han? Det er viktig at du tenker over hva du føler også oppi dette. Du kan se litt videre, kanskje ta en prat med han og finne ut av hva du føler. Hvis dette her fortsetter i lang tid så ville jeg slått opp med han. Dere virker hyggelige begge to! MEN du må ikke føle deg tvunget til å være sammen med han og du må ikke føle deg tvunget til å være sammen med han bare fordi han er snill. Ta deg tid til å kjenne på følelsene dine. Jeg tenker at det viktigste er å være ærlig med han og fortelle hva du føler. ærlighet varer lengst.

 • TheFidgetToy 3 måneder siden #2

  Bust han