• Ingen venner

  Startet av Aivyvilu  9 måneder siden

  Hei, jeg føler at jeg ikke har venner lengre. Jeg pleide å være en av de populære som "alle" ville være med. men nå er det helt motsatt, ingen har lyst til å være med meg. Jeg sitter bare på rumpa hver eneste og gjør ingenting fordi jeg blir aldri invitert på ting. Jeg føler at jeg blir deprimert pga dette og vet ikke hva jeg skal gjøre.
  jeg snakker med helsesøster og har prøvd å snakke med voksne som jeg stoler på men ingen av delene fungerer. Jeg er så lei av å være alene. Tips?

 • Sosial-angst 9 måneder siden #1

  Dette er akkurat som å lese om meg selv. Jeg var også den «alle» ville være med en av de populære liksom men det forandret seg når jeg startet på ungdomsskolen, jeg har hatt det sånn her i 2 snart 3 år.. jeg har snakket med helsesøster sosial lærer og bupa.. det virker helt nytteløst, men jeg anbefaler og prøve, vis det ikke har gått så lenge så prøv å ta plass, skal noen du kunne tenkt deg og være med ut i friminutte spørr om å være med. Du trenger ikke si noe spesielt bare Du er med er det en forbedring, har du lyst å tørr vare start en samtale, det kan være noe enkelt som, hva gjøre du i helga? Har du noen kjæledyr? Osv.. fake it to you make it

 • Jegerkul.com 9 måneder siden #2


  Kjære begge to

  Dette var meg.

  Jeg kjenner følelsen, det er ikke gøy å være alene. Mens alle andre har noen de kan snakke med, leke med.

  Men jeg kom ut av det. Ved å gå en «ny» bestevenn. Så det er tipset mitt;

  Finn noen du kan være med, (som kanskje også er alene?). Noen andre en de «populære» helt innlysende litt bertete folka? Eller kanskje en av det motsatte kjønn (jeg har mange gutte «venner» som er gøye å være med, de er mye enklere en jenter, litt tøffere mot venene men MYE mindre drama)

  Jeg har en jente i parallell klassen, hun er alltid alene, melder seg ut av grupper og er en ganske stille type. Da er det en jente i klassen min som er kjempe grei, hvert friminutt leter hun etter denne jenta, snakker med henne, henger med henne når ingen andre gjør noe, men bare ser at hun sitter der.

  Dette er mine tips, de er nok ikke de beste, men jeg håper de hjelper litt.

  Lykke til❤️

  Hilsen
  Meg