ForumFamilie, venner og kjærester / Hvordan bli selvsikker nok til å ha KJ?
 • Hvordan bli selvsikker nok til å ha KJ?

  Startet av Marlil1  4 måneder siden

  Jeg liker ein jente som er 05 og jeg er 06, hun e fin, vakker, søt, snill og alt det der, men selvfølgelig så klarer jeg ikke tanken på å bli sammen med henne fordi eg ikke vil bli ertet, ofc dette er vanlig, men det får meg nærvøs eller tanken på å måtte møte foreldrene hennes får pulsen til å stige skikkelig, men jeg liker henne så godt men, vet ikke kve eg skal gjøre, noen forslag?

 • supportjenta1 4 måneder siden #1

  Hei!

  Å være forelska er en bra følelse, men jeg tenker i forhold til det du beskriver her, så tror jeg det er et crush. Et crush er noen du er betatt av og liker noen. Når du er forelska, så har du veldig mye sterkere følelser.
  Når det gjelder det å bli selvsikker. Det er ikke noe som kommer med en gang, man må jobbe for det i lang tid for å bli selvsikker, er det noe du har lyst til å jobbe med, isåfall? Hvis du vil, så er det ikke noe som setter stopper for det. Det er viktig å vite at man ikke skal ha så høye forventninger til seg selv, å vite at det tar lang tid.

  Du vet jo også kanskje at Koronaviruset er ute og herjer nå, man kan bli smitta med et lett håndtrykk eller en klem, berøringer. Man må tenke på de som er sårbare og lett kan få viruset på seg, som eldre, foreldrene dine, bestemødre eller bestefedre og så videre. Jeg mener ikke at du trenger å bekymre deg for det, bare vit at det valget du gjør med å kanskje henge med den jenta på fritiden, vil påvirke de rundt deg.

  Prøv å skriv til jenta at du liker henne, istedenfor å snakke med henne, kanskje det er da du klarer det mest? Ikke tenk for mye, bare gå rett inn i det. Jeg er helt sikker på at du kommer til å klare det! Jeg har troen på deg.

  Masse, masse lykke til!
  En digital klem til deg:)