ForumFamilie, venner og kjærester / Hva er galt med meg
  • Hva er galt med meg

    Startet av kattenminmax  4 måneder siden

    Ok så jeg har en greie med en fyr. Jeg veit at han liker meg fordi han har fortalt meg. Jeg digger han og han er en flott person, men hver gang han prøver å holde armen rundt meg og sånn blir jeg stressa; nesten klaustrofobisk. Jeg blir så irritert på meg selv fordi jeg har veldig lyst til å like han, men jeg takler ikke den fysiske kontakt. Hva skal jeg gjøre????

  • This ride is a journey 2 4 måneder siden #1

    Du må nok snakke med ham. Jeg har vært i en lignende situasjon, hvor jeg ble sammen med en som likte meg og som virket "perfekt" for meg. Vi var gode venner og jeg ville gjerne være mer close med ham, men etter noen dager vi var sammen, skjønte jeg at det jeg følte ikke matchet hans følelser, at jeg ikke faktisk var forelska. Som jeg ønsket at jeg kunne føle det samme! Jeg trivdes så godt med ham og han var (og er) veldig attraktiv for meg, men med en gang noe romantisk dukket opp ble jeg veldig ukomfortabel. Jeg fortalte hvordan jeg følte det, og at jeg måtte slå opp. Jeg var veldig frustrert over meg selv etterpå, og hadde dårlig samvittighet, men den gode nyheten er at vi faktisk er veldig gode venner nå, etter jeg var ærlig med ham og meg selv er jeg veldig komfortabel hos ham, og er blitt godt kjent med familien hans.

    Du må selv finne ut hva som skurrer hos deg. Enten er det kun den fysiske kontakten, og det kan løses. Hvis du vil starte et forhold med ham, må dere ikke ha fysisk kontakt før du er klar for det. Føler du det sånn når det kommer til fysisk kontakt generelt, eller er det kun ham? Finn ut hvorfor. Eller så liker du ham egentlig ikke så godt, som kjæreste i hvert fall. Det er ikke krise, selv om det kan være trist. Bare vær ærlig om det, og hvis han virkelig liker deg, vil han nok forstå. Over tid går ting bedre