ForumFamilie, venner og kjærester / Hva eg psykisk vold?»
 • Hva eg psykisk vold?»

  Startet av Miis123  9 måneder siden


  Ej føle mamma berre bryter meg ned, gir aldri kompliment berre påpeika det ej gjer feil og ka som ikke e fint og Ka ej må gjere bedre, ho kritisere mej heile tia og ej orka ikke meir. Er det psykisk vold? Pleas svar mej!

 • Farmenkjendis98 9 måneder siden #1

  Det er på en måte psykisk men en aen måten ikke! Men vis hu behandler deg sånn må du ta kontakt me helsesøsteren din eller en lærer eller en i familien! Du skal ikke ha det sånn hjemme! Vis du det blir verre må du eller någen andre ta kontakt med barnevernet! Du er sikkert glad i moren din men vis hu behandler deg sånn så er det lurt å ta kontakt med barnevarnet! Der er ikke sikkert du må flytte selv om du ta kontakt! Men husk du er ikke alene og du må snakka me någen om det❤️❤️Håpe d blir bedre❤️❤️❤️

 • nevergiveup123 9 måneder siden #2

  Hei ja, enig med svaret over. Det er form for psykisk vold ja. Det er fullt mulig å snakke med helsesøster eller en lærer du stoler på som kan hjelpe deg i denne situasjonen. Forstår at du ikke orker denne typen oppførsel av din mor. Men har dere et godt forhold fra før? Hvis dere ikke har det er det vel ikke så rart at hun er kritisernede, og kanskje enda en grunn til å ta kontakt med noen om hjelp. Hva med å snakke med noen andre som også kjenner din mor? Har du søsken eller en annen foresatt i hus som kunne ha tatt en prat med moren din for deg om du selv ikke er komfortabel med det?
  Håper det ordner seg for deg❤️