ForumFamilie, venner og kjærester / Hun får meg til å føle meg dom og stygg...
 • Hun får meg til å føle meg dom og stygg...

  Startet av AKG2007  3 måneder siden

  I dag skulle jeg sove hos en venninne. Vi er venner ca 50% av tiden og krangler 50% av tiden... vel, jeg skulle sove hos henne og når vi skulle legge oss tok hun av seg klærne og sa hun skulle sove naken (vi sov i samme seng) jeg sa jeg ikke ville sove der hvis hun skulle det. Så sa hun:det er en jævli dårlig grunn og ble sur å sa hun skulle legge seg på brorens rom (han var ikke hjemme) så kom hun litt senere tilbake å sa «sånn nå har jeg tatt på en jævla truse, er du fornøyd» jeg svarte ikke. Så spurte jeg om hun var sur på meg og hun svarte:nei, bare ikke snakk til meg. Så sa jeg:vi er venner,ikke sant? Så sa hun sint:jeg sa jo ja! Bare ikke snakk til meg! Så sa hun litt senere at jeg kunne gå hjem hvis jeg ville og det gjorde jeg. Så jeg lurer på om det var en dårlig grunn å ikke ville sove med henne hvis hun skulle sove naken?

  Hun sier også mye som gjør meg sint og lei meg. Hun kan f.eks si at jeg har flesk og at jeg har hengerompe. Det gjør meg veldig lei meg og usikker. Hun kan også si når hun er hos meg at jeg ikke får lov til å snakke til henne, fordi hun syntes jeg er irriterende. Er det jeg som gjør noe galt når disse tingene skjer?

  Hun sier og gjør mye mer men når jeg skriver dette er det mitt på natta så er litt sliten. Hilsen jente 12år

 • Anonymjente2005 3 måneder siden #1

  Dette var en veldig god grunn syns jeg. Viss du er ukomfortabel med det så er du ukomfortabel med det! Og viss venninnen din sier ring som såret deg burde du si det til henne, at sånne ting sårer deg. Viss hun fortsetter med det da, anbefaler jeg deg å avslutte vennskapet deres.