ForumFamilie, venner og kjærester / Har jeg fake venner?
 • Har jeg fake venner?

  Startet av JegErMeg37  ett år siden

  Okey jeg har skrevet dette før, men skriver det igjen fordi jeg ikke fikk svar. Plz ta dere tid til å både lese å svare. Orket jeg har to bestevenninner. A og B. Jeg og A ble bestevenner i første klasse. B gikk ikke på skolen da. I andre klasse begynte B, og vi ble venner alle tre. Vi har vært bestevenner kjempelenge. Men det siste året har jeg følt at vi sklir fra hverandre. Rettere sagt jeg sklir fra dem. Det virker som de ikke vil være vennene mine. Vært friminutt hopper demoppå hverandre, tuller og tøyser, mens jeg blir stående å se på. De legger ikke en gang merke til at jeg føler meg alene. Okey litt fakta nå. A er den jeg føler er mest fake venn. Har hun muglighetet skal hun bare være med B. Det er bare hvis B ikke er der akkurat da at hun er en "god" venn. B går i paralellklassen. Hun er litt bedre enn A, men fortsatt ille. Hun går å klemmer A hele tiden. De bor ganske nærme hverandre, mens jeg litt lenger unna. Vi går rundt i skolegården mens A og B klemmer og jeg bare går ved siden av dem. Bør jeg fortelle dem hvordan jeg har det? Noen som har vært eller er i samme situasjon? Bør jeg bare slutte å være med dem? Plz svar jeg er desperat. PS: Vi pleide å være like gode venner.

 • dyreelsker ett år siden #1

  Jeg føler akkurat det samme. Jeg har en vennegjeng på fire. Men de behandler meg som jeg er en klovn. De stirrer nedlatende på meg, og sprer rykter om meg. Jeg har da bestemt meg å droppe de, og prøve og få noen mye venner! Du burde det du også, om du føler det er det riktige!

 • Minikid ett år siden #2

  man vokser i fra varandre dere har liksom beukt varandre on for eksempel sefordeg at du har en gotepose når den er spist on då er det ikke noe mer gøy eler opi der så den er ferdig du vokser fra de du må få deg nye venner

 • Vv06vV 6 måneder siden #3

  Prøv å finne noen nye:) Folk sklir fra hverandre, og det virker ikke som om disse jentene er så greie mot deg. Prøv å ignorere dem, og finn deg noen andre å være med.