ForumFamilie, venner og kjærester / Han vil slå opp om jeg ikke blir bedre psykisk
  • Han vil slå opp om jeg ikke blir bedre psykisk

    Startet av marihøne  6 måneder siden

    Vi har vært sammen i snart 1 år og er ekstremt glad i hverandre men har også en del problemer. Dette året har bla. vært utrolig vanskelig for meg da ingen av planene jeg har hatt har gått som jeg ønsket. Jeg klarer ikke få jobb og har rett og slett ingenting å fylle dagene mine med. Han går på skole. Dette har ført til at jeg har fått det vanskelig og sliter psykisk, jeg føler meg ekstremt mislykket og ingenting går min vei. Jeg gjør ikke noe annet enn å sitte inne og stirre på mobilen og pc. Har ikke noen venner å være med da de har flyttet bort. Det vanskeligste er likevel hvor mye irritert og sur jeg kan bli på de minste små ting. Jeg overreagerer på alt som skjer og spesielt da ting han gjør (f.eks. slå meg litt for hardt på rumpa, si noe jeg ikke er enig i og synes er litt slemt å si, være voldsom og tulleslåss når jeg ikke er humør til det osvosv) Altså ingen av disse tingene er vits å bli så sur for som jeg blir, men jeg klarer ikke å kontrollere det. Føler meg som verdens værste menneske og en dårlig kjæreste da vi nesten aldri har en dag hvor jeg ikke blir sur/irritert eller begynner å gråte. Han er likevel verdens søteste og trøster meg gjennom alt. Jeg fortjener han virkelig ikke. Han forstår at jeg ikke mener noe vondt med å bli sur og forstår at jeg i bunn og grunn bare er lei meg og sliten, men det er likevel slitsomt for han å måtte leve med meg sånn som dette. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for at det skal bli bedre, og han har nå sagt at det er greit, og at han vil støtte meg gjennom denne perioden hvor jeg ikke har noe å gjøre, men hvis jeg fortsetter å være sånn når vi flytter sammen til høsten og jeg begynner på skole, vet han ikke om han klarer det lenger og vil slå opp. Jeg forstår virkelig hvor han kommer fra, men det sårer meg også veldig for jeg vil ikke miste han. Hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg bli bedre? Slutte å være sånn arh jeg aner virkelig ikke.

  • Laccchii 6 måneder siden #1

    Hei. Så leit å få høre dette. Jeg anbefaler en YouTube kanal som heter Psych2go, som snakker bla. Om kjæreste, forelskelse, mental lidelser, seksualiteter og hvordan man kan mestre og kontrollere vonde tanker. De kan hjelpe deg med hvordan du ikke skal bli så sur.

    Et «tips» alltid husker før jeg eksplodere av sinne er å tenke på hvor tåpelig/flaut det hadde vært hvis du bare eksploderte foran alle sammen. Tenk før du snakker. Hvordan ville du hadde følt det, hvis noen snakket aggressivt til deg? Du hadde følt deg såret, selv om personen sa unnskyld.