ForumFamilie, venner og kjærester / Graver opp gamle følelser
 • Graver opp gamle følelser

  Startet av Oufhvorfor  27 dager siden

  Jeg hadde en kjæreste i nesten 5 måneder. Han var virkelig ikke grei med meg, han slo meg, tvang på med sex og var heller ikke hyggelig under den akten.. jeg ser tilbake på det men jeg klarer ikke å se det dårlige, for det meste. Jeg ser deg bra, de lange kveldene, de gåturene, datene, middager med familie og all latteren. Han var en utrolig abusive person, han fikk meg til å ha dårlig samvittighet for alt jeg gjorde og fikk meg alltid til p si unnskyld. Om jeg ikke gjorde som han sa, så skadet han meg på en eller annen måte, enten fysisk eller psykisk. Jeg er fortsatt skadet, jeg har store trust issues, sex vil ikke bli det samme for meg, ikke alkohol heller.. jeg skulle vare ønske at når jeg så tilbake, oh blir lei meg, at jeg kan se den han egt var og ikke den snille han lata som å være, for jeg føler jeg savner han. Jeg savnet han fordi han alltid var der, men han var jo ikke det engang! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har disse følelsene engang? Det er utrolig vanskelig og jeg håper sånn seriøst at alle jenter eller gutter som går gjennom noe av det samme kan se det fortere enn jeg gjorde og komme seg vekk og ikke godta dritt! Jeg godtok dritten fordi jeg trodde jeg elsket han, jeg trodde han var den jeg ville ha, men det var ikke sånn.

 • Oufhvorfor 27 dager siden #1

  til å tilføye, jeg ble voldtatt 3 ganger av han, jeg tenker tilbake på det og får helt anfall.. hvordan takler jeg dette best mulig? for nå så vil kroppen min bare skade seg lzm.. jeg kan stå i dusjen i timeshvis å bare skrubbe på kroppen lizm.. hvis jeg får et tilbakeblikk

 • Denlillehavfruen1 19 dager siden #2

  Det du kan prøve da er å dra til psykolog elr snakke m noen du stoler på sånn sett. Og hadde jg vært deg hadde jeg anmeldt han uansett hvor mye jg likte han for det han gjorde var faen ikke greit.. du er ikke et leketøy han kan leke m og så bare kaste vekk.. som så d ser ut til m tanke på hva du skrev så brukte han bare deg. Jeg selv liker/ har likt den samme gutten i snart 2 år elr no.... det jeg prøver på er å sosialisere meg med andre og noen ganger for d meste gutter for å tenke på noe annet. Jg vet det blir rart å skal henge m gutter etter det der, men grunnen til at jeg anbefaler det er fordi gutter er ikke som jenter. De er liksom hva skal man si, mere sosiale? Jeg finner ikke det rette ordet men ja.