ForumFamilie, venner og kjærester / Gjør fysisk vondt, kommer man seg over det?
 • Gjør fysisk vondt, kommer man seg over det?

  Startet av Anonymia  8 måneder siden

  Jeg forelska meg ordentlig med han jeg nå har gjort det slutt med i januar 2019. Vi var sammen i 6 måneder før ting ble så skremmende og kompliserte jeg ikke klarte mer. Vi var begge suicidale, han mer enn meg, og da han tilslutt endte på legevakta etter å prøve fikk jeg helt panikk. Etter det tvang skolen meg nesten å bytte skole fordi de mente han var for farlig. Vi går fortsatt på samme skole og har samme vennegjeng, og derfor støter jeg ofte på ham i gangene. Da speeder hjertet mitt opp og slår så hardt det gjør fysisk vondt og jeg får ikke puste. Av og til kan det kjennes som om noen har knivstukket meg. Han pleide å kutte seg selv, og om jeg ser arrene får jeg panikkanfall og må sitte på do i 15 minutter for å roe meg ned igjen. Jeg elsker han men det gjør så så vondt å være nær han, er det slik det skal føles? ER dette normalt eller har jeg hjerte problemer? Jeg orker ikke mer av dette, det er ikke slik jeg vil ha det, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og jeg vet ikke hvor lenge jeg takler dette... Noen med erfaring som har noen tips?

 • JentenSomIkkeBryrSeg 6 måneder siden #1

  Det er lett for å bli “trigget” av folk rundt deg. Jeg ble selv ofte trigget når jeg hadde en venn som drev på med selvskading. Jeg hadde selv en periode med selvskading og det å se en annen person med det samme problemet messet opp i hodet mitt. Jeg ville begynne igjen. Jeg tok tid til å holde meg unna henne for min egen skyld.

 • krystall2 6 måneder siden #2

  hei, jeg har også vært i et sånt forhold, og jeg vet hvor store følelsene blir når man har det vondt sammen, det er som om det vokser og blir dobbelt så stort. og det er ikke bare godt nei.
  jeg var ufattelig heldig, og vi kom oss igjennom depresjonen begge to og vi er fortsatt sammen idag. og følelsen er helt spessiel siden vi var så glad i verandre når vi hadde det aller værst. og på en måte gjør det oss til et enda bedre par. men det kostet også en hel del,
  det er ikke sunt og være i et sånt forhold som du sikert også har merket, men om man virkelig elsker verandre kan det gjøre like vondt og prøve og holde seg borte.
  jeg og kjæresten min måtte ha en lang pause, i to år. hvor ingen av oss hadde det bra og vi hjalp ikke hverandre. men vi holdt kontakten, vi snakket sammen av og til og prøvde og ikke snakke om det som var vondt og vanskelig.
  vi jobbet med oss selv i steden. prøvde hardt for og komme ut av deprisjonen så vi kunne hjelpe den andre. for man kan ikke hjelpe noen når man ikke klarer og hjelpe seg selv. og alt man vill er jo og se den andre glad, ikke sant?

  beklager det lange svaret. kjente meg bare igjenn i sitvasjonen din og ville fortelle deg at ting virkelig ikke er godt, men det kan hende det blir det, men jeg er fortsatt enig med de rundt deg. han er nokk ikke bra for deg, men kanskje han kan bli det en gang i fremtiden :)
  jeg håper virkelig du får det bedre, lykke til.