• Ghettopress

  Startet av Jegheternoe  2 måneder siden

  Det jeg føler meg er en ghetto kar men jeg er ikke ghetto nok og vennene mine eller ‘’sjefen’’ er liksom DRIT ghetto og vi er liksom redde for han når han er liskom drita og han bestemt ALT og hvis du ikke gjør det han sier og han blir irritert av deg da er fucked og du skal komme i en HUGE CONFLICT men liksom han er snill ogsånt men han kan bli fienden din på 1 2 3 og jeg kan ikke si stopp og si sånn jeg skal ikke gjøre det.

 • Eksistens 2 måneder siden #1

  Her høres det ut som om du er i en situasjon der du føler et press for å tilpasse deg et bestemt bilde som du ikke føler deg komfortabel med. Det er viktig å huske at du ikke trenger å endre hvem du er eller verdiene dine for å passe inn i en bestemt gruppe.
  Det kan imidlertid være vanskelig å stå opp for seg selv i situasjoner der det er press for å innordne seg. En strategi kan være å prøve å ha en en-til-en samtale med vennen din eller «sjefen» for å uttrykke hvordan du har det. Du kan fortelle dem at du respekterer deres perspektiv, men at du også har din egen tro og verdier som du ønsker å bli respektert. Det er veldig viktig å huske at du alltid har rett til å si nei til noe du ikke føler deg komfortabel med.
  Hvis situasjonen blir for stressende eller overveldende, kan det være nyttig å søke støtte fra en betrodd voksen eller rådgiver som kan hjelpe deg å navigere i situasjonen og utvikle strategier for å stå opp for deg selv. Husk at ditt velvære og din lykke er viktig, og det er greit å ta avstand fra mennesker eller situasjoner som forårsaker stress eller ubehag. Hvis du ikke tror han kommer til å lytte til verken deg eller en voksen eller noen andre er det kanskje ikke verdt det å henge med dem.