ForumFamilie, venner og kjærester / Fortjener jeg han??
 • Fortjener jeg han??

  Startet av Hemmel  9 måneder siden

  Det er en gutt jeg kjenner som liker meg og har gjort det lenge, sånn nesten ett helt år snart. han har fortalt det til meg flere ganger. Og jeg tror jeg begynner og like han tilbake men jeg tror ikke jeg burde få meg kjæreste akk nå og hvertfall ikke han, for han har lsm aldri gjort noe galt, mens jeg røyker og drikker og i det siste har jeg begynt med selvskading igjen, og han vet at jeg holder på med dette men liker meg fortsatt og jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg er jo ekkel og forferdelig. Jeg har det ikke så veldig bra mentalt akkurat nå heller så burde jeg bli sammen med han. Han er jo veldig støttende og snill og hjelper alltid meg først han er en skikkelig gentleman men jeg vet ikke om jeg fortjener han jeg har egt aldri gjort noe tilbake men han er fortsatt så snill

 • Sosial-angst 9 måneder siden #1

  Snakk med han! Si det du føler og vis du ikke er klar så er du ikke klar, men du kan si at dere kan være venner prøve og se hvordan det går også kanskje dere kan bli noe mer en venner bår du har litt kontroll og føler deg klar

 • digitalklem 9 måneder siden #2

  Jeg tenker også at det beste er å være åpen med han om det du føler. Om ikke annet, blir han sikkert glad for å høre at du liker han.

  Du trenger ikke være perfekt, det trenger ingen av dere. Hvis dere begge ønsker et nærmere forhold, så tenker jeg at det er verdt å prøve. Ikke føl deg presset til å si ja hvis du ikke er klar. På samme måte mener jeg at også hans følelser må respekteres: Han velger om du er en person han ønsker å være sammen med.

  Hvis du vil bli sammen, men ikke er klar for å dele alt med han, tenker jeg at det også går fint. Du kan kanskje være åpen om at du ikke er klar for å dele alt, hvis det gir mening. Han liker deg og ser godheten og skjønnheten i deg. Håper du også ser godheten og skjønnheten i deg selv en dag, uansett hva som skjer. Den lyser i innlegget ditt!